Ovakav poklon supruzi nije viđen u Crnoj Gori! (VIDEO)

Autor:

Poznati barski fotograf oduševio poklonom koji je svojoj supruzi spremio za godišnjicu upoznavanja!

Ovakav poklon supruzi nije viđen u Crnoj Gori! (VIDEO) Foto: MONDO/screenshot - Adnan Doa Alomerović

Baranin Adnan Doa Alomerović odavno je poznat po svom nesvakidašnjem talentu za vizuelnu umjetnost a od danas biće i po divnoj kompoziciji i tekstu za pjesmu rok benda AkademiA “Ja ne želim kraj”.

Najviše oduševljena novim hitom Akademie biće svakako Doina supruga Alisa za koju je poznati umjetnički fotograf i napisao i komponovao pjesmu.


Doa je, naravno, bio i autor spota za numeru “Ja ne želim kraj” koji je objavljen na YouTube kanalu Akademie tačno u ponoć, na godišnjicu upoznavanja sa Alisom.

“I veliki Doa se ostvario kao kompozitor i tekstopisac. Pjesma je posvećena godišnjici upoznavanja sa suprugom, a insistirao je da je AkademiA snimi. Nije baš naš stil, ali nismo mogli odbiti starog druga ...”, napisao je frontmen Akademie Božidar Gagović na svom fejsbuk profilu odmah nakon objavljivanja spota na You Tube kanalu benda.

Muziku uz Alomerovića potpisuju Gagović i takođe poznati barski kantautor Milić Šarović. Numeru je aranžirao Gagović sa Novakom Nocom Brajovićem u čijem studiju “Gain” u Baru je pjesma snimljena.

Vokal je, naravno, povjeren prvom glasu Akademie i jednom od najboljih rok pjevača u Crnoj Gori Gavru Gaju Ugrenovića dok su montažu spota odradili Doini drugari iz Bubulj produkcije režiseri i snimatelji Dejan Senić i Branko Maljević.

U spotu se pojavljuju Alisa, Adnan, Orhan, Maid i Ahmed Alomerovic, Novak Brajović, Gajo Ugrenović i Božidar Gagović.

Pogledajte:

Izvor: YouTube/Rok grupa AkademiA

Sve vijesti