Ovakav spot imaju samo navijači Mornara! (VIDEO)

Autor:

Fanovi “Ponosa Bara” objavili spektakularan spot za navijačku himnu “Volim Mornar”!

Ovakav spot imaju samo navijači Mornara! (VIDEO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

Dok se košarkaši Mornara pripremaju za nastavak sezone i crnogorsku Superligu u kojoj brane titulu državnog šampiona, “muzička i video sekcija” najpopularnijeg barskog kluba uveliko priprema štimung za sledeću sezonu!

Nakon nedavno lansiranog tajm aut songa "Pjesma plavo-bijelih šalova", ovih dana aranžirana je i navijačka himna “Volim Mornar” i to u paketu sa spektakularnim spotom!


Aranžman za navijačku himnu potpisuju barski R`N`R asovi Novak Noco Brajović i Božidar Čiča Gagović, tekst njihov kolega Slobodan Boban Mijović dok je vokal, naravno, povjeren Gavru Gaju Ugrenoviću.

I za video spot himne navijača KK Mornara pobrinuo se jedan od poznatih članova fan kluba “Ponosa Bara”, režiser i snimatelj Dejan Senić.

POGLEDAJTE:

Izvor: YouTube/Volim MornarSerijal navijačkih i tajm-aut pjesama biće, kako saznajemo, uskoro obogaćen novim hitovima iz iste produkcije ali iz muzičke sekcije Mornara nisu željeli da otkrivaju više detalja uz obećanje da će košarkaški spektakl u dvorani Topolica u narednoj sezoni biti pokriven i jedinstvenim muzičkim sadržajem. 

Sve vijesti