Milena i Bubulj najbolji na prestižnom CWIFF festivalu!

Autor:

Nakon Engleza spot Podgoričanke Milene Lainović oduševio i Indijce!

Milena i Bubulj najbolji na prestižnom CWIFF festivalu! Foto: MONDO

Spot za etno-pop numeru Milene Lainović “I Won’t Give Up”, koji potpisuje produkcija “Bubulj”, pobjednik je u kategoriji “Best Music Video” za mjesece mart-april Crown Wood International Film Festivala! 


Crown Wood International Film je indijski filmski festival, na kome se takmiče ostvarenja iz čitavog svijeta. Nagrade se dodjeljuju  u dvadesetak žanrova a video spot za kompoziciju “I Won’t Give Up” uvršten u konkurenciju za najbolji video godine!

Žiri će krajem 2019. od šest spotova izabrati najbolji, a pobjednik će biti proglašen na svečanoj ceremoniji u Kalkuti.

Spot ”I Won’t Give Up” bio je minulog mjeseca finalista na “European Cinematography AWARDS” festivalu u dijelu za muzički video.

Izvor: YouTube/Milena Lainovic


Režiju spota potpisuje tandem produkcijske kuće Bubulj dejan Senić i Branko Maljević. 

Mileni ništa nije bilo teško tokom snimanja spota a pokazala je i zavidnu hrabrost prilikom snimanja  na lokacijama na kojima se time nije mogao pohvaliti niko iz ostatka naše ekipe”, prokomentarisao je Senić.

On je objasnio da je spot ”I Won’t Give Up” snimljen sa željom da promoviše Crnu Goru u Engleskoj, zbog čega je zahtijevao dosta atraktivnih kadrova.

Milena nam je rekla da su njeno prijetelji iz Engleske oduševljeni spotom i ljepotama naše zemlje koje su u njemu prikazane”, dodao je Senić.

Sve vijesti