Kosović: Nijedan poklon za Budućnosti FOTO, VIDEO

Autor:

Partizan će napadati Budućnost i pod Goricom, najavio je trener Partizana Miroslav Đukić, uoči revanš meča srpskog i crnogorskog prvaka u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kosović: Nijedan poklon za Budućnosti FOTO, VIDEO Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin

Ne dolazimo da se branimo, igraćemo kao da je u prvom meču bilo 0:0”, rekao je Đukić na početku razgovora sa novinarima uoči poslednjeg treninga pred meč sa crnogorskim šampionom u Podgorici.

 Strateg “crno-bijelih” dodao je da svi u njegovom timu znaju da ih ne očekuje lagan meč i da na terenu moraju da se ponašaju u skladu sa ciljem, odnosno željom da se plasiraju u narednu rundu.

Očekuje nas težak meč i toga smo svi svjesni. Svjesno smo da je pred nama napornih 90 minuta, ali svjesni smo i koliko nam znači prolaz u naredni krug tako da ćemo dati sve da to i ostvarimo. Neće biti lako, vidjeli smo i u Beogradu da imamo teškog protivnika.Mislim da će to biti dobar meč”, prokomentarisao je Đukić.

Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin


Vezista “crno-bijelih” i reprezentativac Crne Gore Nebojša Kosović prvo je požalio što pod Goricom neće biti organizovanog navijanja tifoza “crno-bijelih”.

Žao mi je što neće biti organizovanog navijanja naših tifoza pod Goricom. Oni su naš 12. igrač”, rekao je Kosović a onda najavio da njegov tim pokušati da pod Goricom tako da za domaćina ne bude nijednog “poklona”.

Budućnost će probati da nas napdne, igraće ofanzivno, ali mi ne želimo da dozvolimo bilo da rival dobije bilo kakav poklon, situaciju u kojoj može da nas ugrozi. Da bi to ostvarili moramo da djelujemo svih 90 minuta kao jedna kompaktna ekipa”, rekao je Kosović.

CRNO-BIJELI: Bolji smo, ali nije gotovo (FOTO)

Crno- bijeli pod Goricom (FOTO, VIDEO)

Izvor: MONDO/Mirko Šljivančanin


FOTOGALERIJA:

Sve vijesti