CRNO-BIJELI: Bolji smo, ali nije gotovo (FOTO)

Autor:

Fudbaleri Partizana saglasni da su u prvoj utakmici pokazali da su bolji od Budućnosti, ali ne žele da potcijene rivala.

CRNO-BIJELI: Bolji smo, ali nije gotovo (FOTO) Foto: MONDO/Mirko Šljivančanin

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu pobijedio Budućnost sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće dobru priliku u revanšu da se plasira dalje.

Crnogorski fudbaler iz Partizana Marko Janković kazao je da se nada da će na stadionu u Podgorici biti što više navijača srpskog kluba.

Crno- bijeli pod Goricom (FOTO, VIDEO)

"Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori. Prija mi što ću igrati na stadionu na kom igram za reprezentaciju, kod kuće sam, ali mi je najbitnije da svoj trud i igru koncentrišem samo na klub, kako bismo prošli dalje", kazao je Janković.

"Pokazali smo kvalitet u prvoj utakmici, da smo bolji od Budućnosti, koju maksimalno poštujemo. Ne smijemo da potcijenimo protivnika jer se to vraća negativno", rekao je Nemanja Mihajlović.

Lijevi bek crno-bijelih Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa neće dozvoliti iznenađenje.

"Znamo šta treba da radimo. Nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u sljedeće kolo. Sve je u našim rukama, nećemo protivniku dati ni da se ponada da može da prođe dalje", rekao je Miletić.

On je istakao da niko u Partizanu ne razmišlja o potencijalnom rivalu u trećem kolu, grčkom klubu Olimpijakos.

Mladi fudbaleri Partizana Đorđe Jovanović rekao je da će crno-bijeli pokušati da iskoriste to što će Budućnost "juriti" rezultat.

"Ništa nijesmo završili, odrađen je prvi dio posla. Ako budemo ponovili igru iz Beograda, mislim da je to - to", rekao je Jovanović.

Kosović: Nijedan poklon za Budućnosti FOTO, VIDEO

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

Sve vijesti