• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI GLEDALI U ANĐELKIN STOMAK: Kožna suknja, šlic i visoke potpetice - ovako izgleda glumica o kojoj bruji Srbija!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Glumica Anđelka Prpić gostovala u emisiji prvog dana 2023. Pogledajte kako izgleda i šta kaže o novinskim natpisima i "prčkanju po fekalijama"

 Glumica Anđelka Prpić gostovala u emisiji prvog dana 2023. Izvor: Prva screenshot

Glumica Anđelka Prpić obeležila je kraj 2022. godine, kada je objavljeno da je u drugom stanju i da čeka bebu sa momkom koji je kumovao na njenom prvom venčanju.

Iako Anđelka nije želela da se oglašava ovim povodom, ovog vikenda se pojavila u emisiji na RTS-u, gde joj je voditelj Slobodan Šarenac predlagao imena za dečake i devojčice, ali i u Jutarnjem programu Prve televizije gde ju je ugostila Marija Savić Stamenić.

Iako je voditeljka intervjuisala glumicu obučena u izazovnu haljinu s dubokim šlicem koji je otkrivao njene duge noge, sve oči su bile uprte u stomačić zvezde hit serije "Andrija i Anđelka". Obučena u kožnu suknju i čizmice iste boje i plavi džemper, Anđelka je govorila o sreći, sinu koji je dobio ulogu u filmu i pokazala kako izgleda.

Pogledajte:

"Strašno je što se to ne tiče samo mene, nego i moje porodice, deteta, ali Bože moj, što nas ne ubije ojača nas. Nisam navikla na to i želim sebi da se naviknem. Svima nam želim da se neke stvari promene u tom smislu, nije važno da li sam tema ja ili neko drugi", rekla je Anđelka povodom natpisa koje čita u medijima.

"Neko se plaća da piše gluposti, čeprka po kontejnerima, oni imaju izbor, ali vole da prčkaju po fekalijama", rekla je Anđelka i objasnila da "nije vest što se izlio amonijak, nego kome je recimo, izrasla dlaka".

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA