• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RETROGRADNA VENERA VAS DRŽI U ŠACI DO 27. JANUARA 2022: 3 stvari su STROGO ZABRANJENE, upropastiće vam narednu godinu

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Saznajte šta vam donosi retrogradna Venera u 2022!

 sta donosi retrogradna Venera u 2022 Izvor: YouTube/Screenshot/Atlas Akın

Svi strahuju od retrogradnog Merkura, a šta se dešava kada je Venera u ovoj poziciji? Planeta je obišla Sunce i posle godinu i po dana ponovo je ušla u takozvanu retrogradnu zonu. Ovo je prilično značajan događaj za sve, jer retrogradnost donosi neke promene, ponekad neprijatnosti, a nekada uspehe u životu svakog čoveka. Evo šta vam ovaj aspekt donosi u 2022...

Venera je planeta koja se vezuje za lepotu, partnerstvo, novac, umetnost i estetiku uopšte. Dok je ova planeta u retrogradnom kretanju, a to je do 27. januara 2022, svi znakovi bi trebalo da preispitaju svoj odnos prema bližnjima, okolini, novcu, ali i da razmisle o svojim ciljevima. Ovo je period za ispravljanje grešaka, vraćanje u prošlost, posebno povratak starim navikama, hobijima i nedovršenim projektima.

Šta možete da očekujete?

Ni u kom slučaju ne treba da se suprotstavljate ili inicirate svađu. Od decembra do januara 2022. trebalo bi da obustavite sve akcije vezano za sledeća polja - ljubavne odnose, karijeru, umetnost i estetiku (uređenje doma, ulepšavanje...).

Takođe, u ovom periodu vam se nikako ne preporučuje da se venčavate, obavljate važne pregovore, podvrgnete se plastičnim operacijama, započinjete neke nove projekte koji su kreativnog tipa, a posebno ako se odnose na oblast lepote i nege. Zbog finansijskih rizika ovi projekti mogu da propadnu i neće doneti željeni uspeh i rezultate. Zato je preporuka da malo "ugušite" svoju kreativnost i fokusirati se na probleme iz prošlosti.

Osvrnite se unazad, preispitajte svoje postupke, pokušajte da ne donosite ozbiljne odluke i ne puštajte ljude iz prošlosti da vam se vrate u život. Ove godine Venera će pratiti znak Jarca, pa možete primetiti izvesnu uzdržanost u odnosu prema drugima, kao i nespremnost da se upustite u nova poznanstva, veze...

U narednoj godini mogući su nesporazumi sa najmilijima, upravo zbog te ćudljivosti i otuđenosti. Zapamtite ovo i pokušajte da priznate svoje greške kako ne biste pokvarili odnos sa prijateljima i porodicom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Možda ce vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE