• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko voli slatko, neka ode na Bazar meda

Autor mondo.me

U tržnom centru „Bazar“, u Bloku V, 28. februara i 01. marta, će biti organizovan sajam „IV Bazar meda“.

Pčelari iz svih krajeva Crne Gore će i ovog puta svim posjetiocima predstaviti bogatu ponudu različitih vrsta meda: bagremov, lipov, cvjetni ili suncokretov, a u ponudi će biti i mješavine na bazi meda, propolis, polen, vosak, kozmetički preparati, medovača i još mnogo toga.

Ako volite kvalitetne proizvode od meda, ovo će biti pravo mjesto za vas, da uživate u širokoj ponudi izlagača. Bićete u prilici da vidite mnoštvo pčelarskih proizvoda, da razgovarate sa crnogorskim pčelarima i proizvođačima opreme, da se možda i sami zainteresujete za pčele i njihove proizvode.

Značaj meda za zdravlje i ljepotu poznat je vjekovima, a neki ga čak nazivaju najvećim darom prirode. Poznatiji i oni manje poznati, sa kraćom ili dužom tradicijom, profesionalci iz ove oblasti prezentovaće svoj rad i ponudu posjetiocima, kroz interakciju sa njima.

U caffe-restoranu Buzz ćete moći, u toku trajanja sajma, da probate ukusna jela sa medom, bakin kolač i priganice, po promotivnim cijenama.

S obzirom da je med jedan od najsavršenijih proizvoda prirode, jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci koji grade ljudski organizam, i na ovaj način želimo da promovišemo zdrav način života.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE