• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki talas u KIC-u

Autor mondo.me

Na Velikoj sceni Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović” u utorak 24.februara biće izvedena komedija Zvezdara teatra Veliki talas.

Komediju je po tekstu Igora Amadeja, režirao Nenad Gvozdenović, a igraju Ljiljana Stjepanović, Tanja Bošković, Nina Janković, Pavle Pekić, Rade Marković i Stevan Piale.

Komedija se bavi parom koji je nakon dugogodišnjeg zabavljanja, odlučio da stupi u zajednički život ali su zapeli kod odluke mjesta koji će im biti dom. Dunja živi sa bakom u stanu od 150 kvadrata, pa njen izabranik Marko u nedostatku bolje ponude pristaje da se doseli. Problem je, međutim, što se Marko dopada baki Nataliji ni njenoj ćerki Daši (Dunjina tetka). Na Dunjin predlog da se Marko, ipak, doseli kod njih, Natalijin odgovor je više nego jasan: “Samo preko mene mrtve!” Da se ne bi ”vjenčali u staračkom domu”, Dunja smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca...

Predstava počinje u 20 sati. Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana (9 - 20h) po cijeni od 7 eura, a za rezervaciju možete pozvati broj 020 664 237.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE