Evo ko je zvijezda novogodišnje noći u Baru!

Autor:

Barani i njihovi gosti u najluđoj noći na Trgu Vladimira i Kosare uživaće u hitovima najboljeg vokala Balkana!

Glavni muzički događaj petodnevnog novogodišnjeg hepeninga u najvećem primorskom gradu u Crnoj Gori biće Marija Šerifović!

Vijest da će pobjednica Eurosonga iz 2007. godine biti zvijezda novogodišnjeg koncerta u Baru stiže samo četiri dana nakon što je objavila svoj novi singl “Marija Šerifović 11”, koji je za 72 sata imao gotovo dva miliona preglda na YouTube kanalu!

Prije koncerta proslavljene srpske pop pjevačice atmosferu na trgu u novogodišnjoj noći zagrijaće najbolji barski rok sastav Akademija.

 Barane jedinstveni spektakl u organizaciji TO Bar čeka i dan kasnije kada je zakazan koncert Plavog Orkestra. I legendarni sarajevski bend imaće žestoku uvertiru pošto će reprizu novogodišnje noći otvoriti svirkom najbolja barska folk grupa - Padrino bend.

Novogodišnji program počinje u četvrtak 28. decembra etno programom u okviru kojeg ćenastupiti tri gradska kulturno umjetnička društva - “Jedinstvo”, “Sveti Jovan Vladimir” i “Rumija”, nakon kojih će koncerte imati etno grupe “Zora” i “Luča”.

Marija Šerifović u znaku broja 11 (VIDEO)


I dan kasnije na novogodišnji stejdž na gradskom trgu ređaće se nastupi barskih umjetnika: Anđele i Slađane Janković, Harisa Babajića, Ibrahima Mekića, Sava Perovića, Alen As-a i na kraju noći orkestra Omera Hodžića sa Dinom Beharevićem.

Treći dan novogodišnjeg programa u gradu pod Rumijom, subota 30.decembra, takođe je 100 odsto barski. Nastupaju redom: Ema Čivović, Nemanja Bogićević, Tata Mata bend, Grim bend, Andrea Demirović i Gula i Katapult.

Istog dana u podne na trgu će biti organizovan program za mališane sa plesnim ansamblom Habanera i pjesnikom Rajkom Joličićem.

Poslednjeg dana godine na Trgu Vladimira i Kosare, muzički program počinje u 12 sati koncertom “Klasika u podne” u okviru kojeg nastupaju hor Antivari – Miro Kruščić, Aleksandra Vojvodić Jovović i Bojana Pejanović.

Još jedna turistička atrakcija u Baru! (FOTO)

Joksimovićev muzički zemljotres u Baru! (FOTO)

Svirka uz rasvjetu sa farova oldtajmera! (VIDEO)