Svirka uz rasvjetu sa farova oldtajmera! (VIDEO)

Na koncertu YU grupe u Baru sviralo se i bez struje a “rasvjeta” stigla sa farova oldtajmera!

Svirka uz rasvjetu sa farova oldtajmera! (VIDEO) Foto: MONDO

"Kriza nosi rizik ali i šansu" – ova maksima stručnjaka za bezbednost potvrdila se sinoć na drugom koncertu u okviru Manifestacije "Ljeto sa zvijezdama u Baru". Krizu je uzrokovao nestanak struje na čitavom primorju, zbog čega je postojao rizik da zakazani muzički događaj bude otkazan i to u trenutku kada se oko bine okupilo više od hiljadu ljudi.

 Srećom, kvar je relativno brzo otklonjen pa je koncert kasnio oko pola sata. Nažalost, oko 12:30, kada je nastup YU grupe ulazio u završnu fazu, ponovo je došlo do nestanka struje. To, međutim, nije bio kraj muzičkog hepeninga jer je publika imala priliku da uživa u događaju koji će se pamtiti i prepričavati. Asovi legendarnog benda nastavili su, naime, svirku uz pomoć bubnjeva. I to uz rasvjetu sa farova oldtajmera!


Pogledajte:

Izvor: YouTube


Koncert je organizovan u okviru izložbe oldtajmera, pa su gazde ovih ljepotana na četiri točka u trenutku nestanka struje uključili reflektore što je ambijentu Ulici Vladimira Rolovića dalo poseban šmek.

Jučerašnji hepening upriličili su Turistička organizacija Bar i Oldtimer klub Bar. Planirano je da smotra oldtajmera uz muzički koncert postanu tradicija u sklopu manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” koja seove godine održava 11. put zaredom.

Evo kakva je atmosfera bila na koncertu koji je otvorio jamajkanski rege muzičar Benaman, nakon kojeg je nastupio ansambl Toć, i na kraju, kao zvijezde noći asovi YU grupe. Koncert je završen sat iza ponoći, nakon revije evergrina jednog od najpopularnijih rok bendova velike Jugoslavije.

FOTOGLERIJA:


Pogledajte FOTOGALERIJU smotre starih automobila u Ulici Vladimira Rolovića, uoči koncerta, u okviru koje je bilo izloženo 56 četvrotočkaša sa statusom oldtajmera:
Sve vijesti