Jang Bojs zna sa Dinamom, remi za drugo mjesto

Autor:

Treći put ove sezone sastali su se Dinamo i Jang Bojs - posle pobjede za svaki od timova, koji je više prijao Švajcarcima pošto su "golom u gostima" izbacili Kijevljane u kvalifikacijama za LŠ, viđen je i remi.

Treći put ove sezone sastali su se Dinamo Kijev i Jang Bojs...

Nakon pobjede za po svaki od timova u kvalifikacijama za Ligu šampiona, s tim da su Švajcarci zbog gola u gostima "izbacili" Ukrajince, sada je viđen i remi na "Olimpijskom stadionu" u Kijevu, u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Jang Bojs je vodio dva u dva navrata u prvom poluvremenu, prvo preko Asalea u 17. minutu da bi DijumersiMbokani izjednačio u 34, ali je ponovo Asale bio precizan pred protivničkim golmanom u 40. minutu. Dinamo je opet bolje ušao u nastavak meča i preko Morozjuka zabilježio novo poravnanje rezultata.

DINAMO - JANG BOJS 2:2

Gosti su se poslednjih deset minuta branili sa igračem manje pošto je Sanogo dobio drugi žuti karton, ali Dinamo nije iskoristio inicijativu.

SVI STRIJELCI, REZULTAT I TABELE LIGE EVROPE!


Na polovini ove faze takmičenja, Dinamo ostaje lider grupe sa sedam bodova, dok je Jang Bojs stigao i do trećeg remija za isti broj bodova. Partizan i Skenderbeg su remizirali u Elbasanu, stoga srpski i albanski predstavnik imaju po dva osvojena boda.

Grupa B

Rezultati 3. kola:

Skenderbeg - Partizan 0:0

Dinamo Kijev - Jang Bojs 2:2 (1:2)
/Mbokani 34, Morozjuk 49 - Asale 17, 34/

1. Dinamo 2-1-0 (8:5) 7
2. Jang Bojs 0-3-0 (4:4) 3
3. Partizan 0-2-1 (3:4) 2
4. Skenderbeg 0-2-1 (2:4) 2

*napomena: u narednoj rundi 2. novembra biće zamenjena domaćinstva.

Sve vijesti