• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA GODINA, NOVA PRAVILA U LJUBAVI! U 2024. ništa neće biti isto u VEZAMA - godine nevažne, ovo se traži!

Autor Tamara Veličković

Otkriveno koji trendovi zabavljanja se očekuju u 2024. godini!

 Novi ljubavni trendovi u 2024. Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Ako ste riješili da u ovoj godini ljubav stavite na prvo mjesto, onda je idealna prilika da se upoznate sa trendovima u zabavljanju koji se očekuju u 2024. godini. Ne samo da će postojati nove aplikacije za upoznavanje, već i nova pravila zbog kojih ćemo, po svemu sudeći, manje brinuti o očekivanjima od drugih.

Nakon što su društvene mreže pred kraj 2023. bile preplavljenje heštegovima "goldenretrievermen" i "goldenretrieverboys", koji su se odnosili na "retriver muškarce", stigli su novi trendovi. Aplikacija za sastanke Bumble nedavno je sprovela istraživanje i pokazala da su samci spremni da promjene očekivanja.

Mnogi žele da pređu generacijske linije da bi pronašli svog savršenog partnera. Za 63 odsto ljudi, godine više nisu odlučujući faktor u vezi. Prema istraživanju koje je Bumble sproveo u septembru 2023, sa uzorkom od preko 26.800 članova, 59 odsto žena kaže da su sada otvorenije za zabavljanje sa nekim ko je mlađi od njih. U ovo se uvjerila Vanesa Sešila, profesionalni provodadžija iz "It's Just Lunch Chicago", koja je govorila o vrhunskim trendovima zabavljanja koji se očekuju u ovoj godini.

Samo se vrijednosti traže

Samci će promijeniti pogled na ljubav, ali neće odustati od svojih uvjerenja i vrijednosti, pokazuje istraživanje. Žele da pronađu osobu koja će ih podržavati u ličnim ciljevima, ali i koja će uživati u sličnim stvarima i dijeliti njihova interesovanja.

Godine nisu važne

Do sada su godine često bile odlučujući faktor, ali u 2024. padaju u zaborav. Samci su istakli da je kompatibilnost važnija i da je bolje biti otvoren za različite uzraste - bilo da je osoba mlađa ili starija. Kako su priznali, važno je da osoba bude prava.

Bolje jednom kvalitetno, nego svaki drugi dan bilo kako

Sve više samaca prihvata trend "sporih izlazaka" i traži više kvalitetnih spojeva u odnosu na količinu. Vanesa, tokom razgovora za abc7chicago, savjetuje svoje klijente da izbegavaju brze presude na prvom sastanku ako osoba ne odgovara njihovim kriterijumima. Kako je objasnila, možda je potrebno nekoliko dana da se potencijal uoči, a hemiji uvek treba dati šansu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA