• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLEPŠA RUSKINJA DOMINIRALA NA MET GALI, A POSLE... Irina se izblamirala izdanjem "za po kući" - lutko, KAKAV PORAZ!

Autor Tamara Veličković

Irina Šajk je odlučila da obuče trenerku za afterparti Met gale 2023. godine, zaboravljujući na jednu zanimljivost.

 Irina Šajk je odlučila da obuče trenerku za afterparti Met gale 2023 Izvor: Profimedia

Kad se Holivud provodi, onda tu ima svega i svačega, ali pravila nikad! Ovogodišnja Met gala prešla je sve moguće granice kada je moda u pitanju. Kim Kardašijan, Rijana i Džej Lo imale su najzapaženije kreacije, dok su Rodžer i Mirka bili glavni razlog ismevanja. Kao šlag na tortu došao je američki reper Lil Nas X koji je crvenim tepihom prošetao u frapantim tangama i štiklama.

Kako sve da proše bez najlepše Ruskinje, ali i jedne od najlepših žena sveta? Irina Šajk pojavila se u raskošnoj beloj haljini koja je mnoge podsetila na venčanicu. Od elegantnog izdanja do potpuno opuštenog, nalik onom "za po kući". Afterparti Met gale 2023. organizuje se na više lokacija u Njujorku, a niko nije ni pretpostavljao da bi Irina mogla da se pojavi u trenerci.

Izvor: Profimedia/Kristin Callahan/Everett Collection

Pamučni model i obična bela majica na bretele bili su dovoljni za njen stajling. I nije tako loše, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. Manekenka je uz ovu kombinaciju uparila čizme na štiklu, a mnogi su prokomentarisali da "lepa žena ne mari za ono što nosi". Ipak, brojni korisnici su uočili jednu zanimljivu stvar.

Izvor: Profimedia

Tema Met Gale bila je "Karl Lagerfeld: linija lepote" i jedan od načina da joj se odgovori bio je da se odabere odeća u omiljenim bojama Karla Lagerfelda, crnoj ili beloj. Svi pamte čuvenu izjavu modnog maga čije se ime poštuje u modnoj industriji širom sveta. Glasila je ovako: "Trenerke su znak poraza. Izgubili ste kontrolu nad svojim životom, pa ste kupili trenreku". To je bio razlog da se među brojnim pohvalama, nađu i kritike za Irinu Šajk, osobu koja je zasigurno među prvima trebalo da ima to na umu.

"Lutko, kakav poraz", "Neko ko je radio sa svetskim brendovima, treba da zna da trenerka u ovom slučaju nije dozvoljena", "Lepa je šta god da obuče", "Obožavam ove kombinacije, ali Karlove izjave o trenerkama i vrapci na grani znaju", "Promašaj", glase samo neki od komentara na mrežama...

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA