• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Književno veče ,, Tetar iskrenosti“ - Stefana Simića u Capital Plazi

Autor Gordana Bojanić

Ljubitelji poezije i proze imaće priliku da uživaju u književnoj večeri Stefana Simića pod nazivom ,,Teatar iskrenosti”, koje će se održati u petak, 27. avgusta u 21h u atrijumu The Capital Plaza centra.

 stefan simic knjzevno vece u capital plazi Izvor: Promo/Capital plaza

Riječ je o nestandardnoj književnoj večeri gdje sam autor koristeći više umjetničkih formi predstavlja istine do kojih je došao kroz neprekidno smjenjivanje poezije, psihologije, ispovijesti, humora i pozorišta.

Stefan Simić je rođen 1989. u Paraćinu. Studirao je sociologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Svoju prvu knjigu ,,Pustite nas ” objavio je 2012. godine, drugu ,,Odjeci ljudskog” 2013, treću ,,Generacijama koje rastu bez poezije” 2016, ,,Rekoh... i olakšah dušu” 2019. godine i ,,Povratak čoveku” 2020. godine.

Objavljuje već godinama svoju poeziju i prozu na internetu. Vremenom je njegov internet angažman prerastao u nešto mnogo šire. Specifičnim stilom pisanja i otvorenim načinom izražavanja na nastupima privukao je pažnju u Srbiji i ex-yu.

Stefan piše, nastupa, snima emisije, bori se i vjeruje u jedan novi svijet, svijet sa ljudskim likom. Trenutno radi na romanima i putuje sa svojim ,,Teatrom iskrenosti“, životnim teatrom, gdje prenosi sve ono na čemu je radio godinama, u duhu čovjeka, u duhu, ljudskosti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA