• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AudioStorm nastupa na krovu KIC-a

Autor mondo.me

Autor nove generacije elektronske muzičke scene u Crnoj Gori, Ognjen Vuković, poznatiji kao AudioStorm nastupiće sjutra u 19 sati na krovu srca kulture Podgorice – KIC-a Budo Tomović.

 AudioStorm nastupa na krovu KIC-a Izvor: KIC „Budo Tomović“

Audostorm posljednjih nekoliko godina postaje sve više zastupljen u regionalnim i svjetskim DJ krugovima. Budući da njegov muzički opus pretežno obuhvata progressive i deep house ne čudi činjenica da njegovu muziku vrte svjetske DJ zvijezde kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren i John Digweed.

Podgoričkog DJa i producenta publika će, u skladu sa propisanim mjerama NKT-a, moći da sluša preko lajvstrima na Fejsbuk i Instagram stranici organizacije Platform081.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje umjetničkih ideja koja će u nedjelju prvi put predstaviti svoju produkciju crnogorskoj publici.

Idejno nastala s ciljem da bude spona za sve mlade kreativne ljude koji žele da svojom umjetnošću čine ovaj svijet ljepšim i boljim, Platform081 će kroz dobru energiju, ljubav i tehničku podršku pružati priliku svim vrstama umjetnosti u Crnoj Gori i biti mjesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA