• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Foto konkurs "Ljubav je…" u Bazaru

Autor mondo.me

Tržni centar Bazar, u saradnji sa turističkom agencijom IN Travel, organizuje foto konkurs na temu "Ljubav je...", povodom obilježavanja Dana zaljubljenih 14. februara.

Fotografije se mogu poslati do 7. februara, do 16 časova na e-mail: [email protected] ili putem facebook stranice: BazarPG, a pristigle fotografije će biti postavljene 8. februara.

Deset fotografija sa najvećim ukupnim brojem like-ova sa facebook profila i stranice Bazar-a zaključno sa 12. februarom u 00:00 časova biće predstavljene od 14 do 20. februara u okviru foto-izložbe “Ljubav je svuda oko nas” u Bazar-u. Pobjednike će turistička agencija nagraditi putovanjem u Ohrid. 

Oni koji budu konkurisali treba da pošalju fotografiju kako oni doživljavaju ljubav. To ne mora da bude samo romantična ljubav, već i porodična, prijateljska, ljubav prema kućnom ljubimcu, gradu, hrani i što je najvažnije treba pokazati kreativnost. 

Na Dan zaljubljenih od 11 do 15 časova posjetioci Bazara će moći će da glasaju za fotografiju koja im se najviše dopada i na taj način izaberu pobjednik

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE