• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Prljavo kazalište” i Merlin za Novu godinu u Budvi!

Iz Turističke organizacije Budva potvrđeno da će u novogodšinjoj noći na gradskom trgu koncert održati Prljavo kazalište i Dino Merlin!

 „Prljavo kazalište” i Merlin za Novu godinu u Budvi! Izvor: MONDO

Nakon dvije decenije apstinencije i nenastupanja na prostorima nekadašnje SRJ, upopularni "prljavci" održaće koncert upravo u Budvi!

Metropola turizma imaće definitivno jedan od najglamuroznijih javnih dočeka Nove godine u proteklih deset godina, a za veliki muzički spektakl pobrinule su se Turistička organizacija i Opština Budva koje su uspjele da na gradski trg dovedu najveće zvijezde eks-jugoslovenske pop rok scene, pišu Vijesti.

Malo ko je mogao da povjeruje da će kultni hrvatski bend , koji naredne godine slavi 35 godina postojanja na balkanskoj muzičkoj sceni, za svoj kam-bek odabrati upravo Budvu.

Frontmen Mladen Bodalec, i njegovi „prljavci“, prihvatili su da nakon pune dvije decenije apstinencije i nenastupanja na prostorima nekadašnje SRJ, upravo u Budvi održe koncert.

Ništa manje atraktivan muzički spektal TO Budve priprema i za 1. januar, kada će ispred bedema nastupiti najveća bosanska pop legenda Dino Merlin. Angažovanjem „Prljavog kazališta” i Dina Merlina, trenutno najskupljih muzičkih zvijezda na ovdašnjem estradnom tržištu, Budva je osigurala najbolji novogodišnji program.

(MONDO-Vijesti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE