• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodžer Sančez u Maksimusu!

Beck’sperience i kotorska diskoteka „Maximus“ ugostiće 12. jula američku DJ zvijezdu Rodžera Sančeza.

 Rodžer Sančez u Maksimusu! Izvor: MONDO

"Nakon 10 godina na Ibici, Sančez ovog ljeta svoj DJ pult postavlja u Crnoj Gori! Ovaj momak iz njujorškog Kvinsa, rođen je 1967. u dominikanskoj porodici - možda je zato tako teško tačno definisati njegovu muziku, taj sjajni spoj bluza, diska, roka, hip-hopa i salse", navodi se u saopštenju organizatora Beck’sperience festivala.

Jedan od najpopularnijih komercijalnih haus DJ-eva i vlasnik muzičke kuće ,Stealth Records’, slavu je stekao hitom „Another Chance“. Nagradu Gremi osvojio je čuvenim remiksom „Hella good“, i baš ta ljubav prema miksovanju i semplovanju muzike poznatih umjetnika kao što su Madonna, Afrika Bambaataa, Maroon 5, Kylie i Natalia Kills donijela mu je svjetsku slavu.

"Na pitanje kako je to biti DJ, odgovara: ,,Ja radim ono što volim, jer volim ono što radim.” A, ko zaista voli muziku, ne smije propustiti ovogodišnji Beck’sperience", dodaje se u saopštenju.

Uz čuvenog Sančeza kao lokalna podrška nastupaju DJ-evi Be Good i DJ Ćoske.

Karte za Beck’sperience su osam eura u pretprodaji i već se mogu rezervisati na kontakt telefon 067-224-055, a zatim se u dogovoru sa organizatorom preuzimaju u bilo kom crnogorskom gradu. Na dan koncerta, cijena karte će iznositi 10 eura.

Organizator Beck'sperience spektakla, nikšićka pivara “Trebjesa” i ovom prilikom promoviše akciju „Kad pijem, ne vozim“. Tako je za prvih dvijestotine kupaca, uz ulaznice obezbijeđen besplatan prevoz (odlazak i povratak) autobusima iz Podgorice i Nikšića.

Komplet karata za Lake Fest košta 15 eura, jedna karta šest

Ulaznice za predstojeći Lake festival, koji će se od 22. do 24. jula održati na jezeru Krupac u Nikšiću, biće u prodaji od prve nedjelje jula, saopštili su organizatori.

Cijena kompleta karata za sva tri dana festivala iznosiće 15 eura, dok će cijena jednodnevne ulaznice iznositi šest eura. Karte za festival početkom jula moći će da se kupe u Nikšiću u Noris Pabu, Montenegro Pabu, u Podgorici u Škotskom pabu Highland, u Budvu u Garden kafeu, u Kotoru u Montenegro Pabu, u Baru u kafiću L’escuina, Herceg Novom u People’s caffe lounge baru, Pljevljima Kafe del Gusto, Beranama u kafiću Kantina i Terbinju u klubu Underground.

Do početka jula, biće objavljena proširena lista prodajnih mjesta na kojima publika diljem Crne Gore, a i šire, može kupiti ulaznicu za Lake fest.

Festival će tokom tri dana okupiti najbolje izvođače sa prostora nekadašnje Jugoslavije, kao i mlade i talentovane muzičke bendove iz Crne Gore. Publika će imati priliku da uživa u nastupima zvijezda festivala banjalučkog Postscriptuma, benda Autogeni trening, Kande Kodže i Nebojše, Zostera, E play-a, Elementala, DST -a, Partibrejkers, Damira Urbana, beogradskog Sunshine-a, Dubioze kolektiva, Bolesnu štenad, kao i mladih crnogorskih bendova.

Postavljen je i sajt festivala www.lakefest.me, na kojem publika može naći sve informacije o Lake Festu, samom konceptu festivala, programu i satnici nastupa izvođača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA