• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Za Ovna je ovo mjesec, ljubavi, Škorpiju očekuju promjene i dobre vijest, a vas?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Saznajte šta vas očekuje u aprilu!

 mjesecni horoskop za april 2021 Izvor: Youtube/Screenshot/Clip Ster

OVAN

Posao

Ovog mjeseca u prvoj polovini je moguć problem u komunikaciji sa kolegama. Potrudite se da se fokusirate na rad, da podijelite obaveze na više djelova. Ne obraćajte pažnju na osobe sa kojima niste ni ranije imali dobru saradnju. Pazite na dokumentaciju, provjerite sve više puta. Od poslednje nedjelje aprila možete da očekujete neke promjene koje mogu da vas poremete, ali se držite ustaljenog rasporeda.

Ljubav

Slobodni, pokušajte da budete malo romantičniji. Priđite konačno osobi koja vam se mnogo dopada. Ovo je mjesec ljubavi. Zauzeti, ne nervirajte se previše oko partnerskih odnosa. Bićete strastveniji nego obično i vrijeme je da pokažete svoje emocije partneru. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog obaveza koje imate, budite skloni kompromisu.

Zdravlje

Brinite više o ishrani jer ćete ovog mjeseca biti skloniji gojenju.

BIK

Posao

Mogući su nepredviđeni troškovi. Potrudite se da se bolje organizujete i posvetite kolegama i boljoj saradnji. Izbjegavajte sukobe i pokušajte da prištedite malo više novca. Imaćete neko iskušenje da potrošite više novca, ali se suzdržite. Na prvo mjesto u drugoj polovini mjeseca stavite komunikaciju, saslušajte druge ljude, da biste mogli da bolje dođete do rješenja. Bićete nervozni i vi i drugi ljudi oko vas, ali to ne znači da treba da ulazite u rasprave.

Ljubav

Slobodni, potrudite se da se fokusirate na neke osobe koje vam prijaju, pa odaberite koja vam je privlačnija. Bitno je da ne sjedite na dvije stolice. Zauzeti, dajte sve od sebe da se posvetite partneru iako ste pod stresom zbog posla. Izdvojite više vremena za ljubav. Tokom druge polovine mjeseca ćete biti skloni romantici.

Zdravlje

Ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog obaveza, stavite to na prvo mjesto. Moguća je malaksalost.

BLIZANCI

Posao

Budite energični i vrijedni u toku prve tri nedjelje ovog mjeseca. Dajte sve od sebe da stignete da odradite obaveze na vrijeme. Potrudite se da priđete problemu polako i da se fokusirate, a ne da se nervirate što ne možete nešto brže da odradite nego inače. U drugoj polovini mjeseca možete da se posvetite poslu i da sarađujete malo bolje sa nekom muškom osobom.

Ljubav

Slobodni, tokom prve dvije nedjelje aprila preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Od polovine mjeseca moguća je neka avantura, zato dobro razmislite šta ćete da radite, ne brzajte sa odlukama. Zauzeti, otvorenost u odnosu treba da bude nešto što će da donese pomak. Budite komunikativni. Od polovine mjeseca nećete željeti ništa da mijenjate i bićete pasivniji.

Zdravlje

Bićete nervozni u prvoj polovini mjeseca, a posle ćete da budete bolje raspoloženi. Unosite vitamine.

RAK

Posao

Niste motivisani za rad. Nemate potrebu da mijenjate ništa na radnom mjestu, sve vam odgovara, ali i ako postoje neke sitnice koje vam nisu po volji, neće to toliko mnogo da vam smeta. Bitno je da ispregovarate sa drugima kako da ostanete na određenom mjestu i da vas ništa ne poremeti. U drugoj polovini mjeseca možete da budete energičniji i da se više potrudite. Neće da bude neophodno da vas motivišu spoljni faktori.

Ljubav

Slobodni, potrudite se da se fokusirate na neke osobe koje su vam uvijek bile bliske, a možda sada neko želi nešto više od prijateljstva. Nije vam lako da se zaljubite, ali ćete svakako da budete više skloni tome od polovine aprila. Preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, dajte sve od sebe da imate prijateljski odnos sa partnerom, da ga saslušate ako ima neke probleme. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla u drugoj polovini mjeseca.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom i nesanica.

LAV

Posao

Vrijeme je za nove projekte, za nove početke. Sada je vrijeme da započnete neku novu saradnju, da promijenite posao ili da razmislite kakve novine možete da uvedete u svoj posao. Ne odustajte od svojih zamisli, ali je bitno i da se oslonite na prijatelje. Saslušajte savjet, ali ako vam nešto ne odgovara ne morate da pristanete na dogovor. U poslednjoj nedjelji mjeseca ćete da se povučete i nećete imati dovoljno energije za posao. Ako radite preko interneta, sa mašinama, prijateljima ili u većem timu ljudi, bićete uspješni ovog mjeseca.

Ljubav

Slobodni, energični ste i skloni zaljubljivanju. Želite neku novu vezu sa osobom sličnom vama na kojoj će svako da vam zavidi. Od polovine maja bi trebalo da se osvrnete oko sebe i da vidite da li postoji neka osoba na poslu koja vam se dopada. Zauzeti, ovog mjeseca će sve da bude idealno. Veoma ste zadovoljni kako je sve u odnosu sa voljenom osobom, osjećate se stabilno i imate potrebu da provedete više vremena sa njom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima, posjetite zubara.

DJEVICA

Posao

Previše obaveza vam je teret. Ne nervirajte se što nije baš sve brzo i lako. Možda ćete da imate dosta posla sa saradnicima sa kojima radite odavno. Pitajte druge za savjet. Možete da pokušate da usavršite svoje vještine. Neka osoba koja vam je autoritet može da vam bude od pomoći. Nije baš dobar period za saradnju sa prijateljima, uradite sve što možete sami.

Ljubav

Slobodni, strastveni ste i niste raspoloženi za novu vezu. Ne budite površni da ne biste bili povrijeđeni. Zauzeti, moguće su rasprave sa voljenom osobom, a bolje bi bilo da isplanirate bolje zajedničke trenutke. Iznenadite partnera nekim poklonom ili lijepim gestom.

Zdravlje

Moguća glavobolja u prvoj polovini mjeseca. Previše obaveza može da napravi problem.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE