• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA JUL! Sjajne vijesti za sve: Ribe pucaju od strasti, Djevicama dobitak, Bik mudro odlučuje

Autor Maja Gašić

Pročitajte horoskop za jul 2023. i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 horoskop Izvor: Profimedia

Pročitajte mjesečni horoskop za jul 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2023. godine kaže da će Ovnovi ući u sukob sa kolegom suprotnog pola. Nemojte da se čudite ako se ispostavi da je ova "netrpeljivost" romantičnog karaktera. Prepliću vam se posao i ljubav. Finansije su u julu izuzetno nestabilne. Klonite se nepotrebnih kupovina.

Ljubav

Moraćete da riješite niz pitanja vezanih za dom i kućne poslove, pa otud i ozbiljni razgovori sa partnerom. Ako planirate da se preselite, nemojte previše da se nadate. Moraćete sa još sačekate. Moguća romansa na poslu.

Zdravlje

Generalno se dobro osjećate, ali bi bilo dobro da povedete račna o ishrani.

BIK

Posao

Ne možete da dočekate odmor. Ali, prije nego što krenete na put, dobro proanalizirajte situaciju na poslu. Postoji mogućnost da dodatno zaradite, nemojte da propustite jer vam je "glava u oblacima". Oslonite se na kolege u koje imate povjernja.

Ljubav

U julu slažete kockice u glavi, revidirate odluke i drastične poteze koje sto povukli prethodnog mjeseca. Nema mjesta kajanju, kad stavite sve na papir, potvrdićete da ste bili u pravu. Krajem mjeseca moguća romansa.

Zdravlje

Ne odustajte od vježbanja, prija vam i mnogo vam znači za leđa.

BLIZANCI

Posao

Bili bi bolje da se ne izdvajate, nemojte da dajete predloge i da pokazujete ambiciju. Ovo nije povoljan period za pokretanje novih projekata, ostavićete utisak da ste nametljivi. Biće vremena za napredovanje. Finansijska situacija nešto bolja, krajem jula slijedi dobitak. 

Ljubav

Cijeli mjesec je u znaku ljubavi. Donosite važnu odluku i pravite planove za budućnost. Ako još niste ozvaničili vezu,  sada je trenutak za brak. Slobodni Blizanci će ovog mjeseca imati velike šanse da upoznaju srodnu dušu.

Zdravlje

Smanjite nervozu i anksioznost. Sve je kako treba.

RAK

Posao

Ovaj mjesec će vam biti prilično naporan, moraćete ekstra da se potrudite da biste sproveli ideje u djelo i ostvarili uspjeh. Posebno će teško biti onim Rakovima koji su zaposleni u oblasti računovodstva i finansija. Strpite se, naoružajte se energijom i pregurajte jul, posle će sve biti lakše.

Ljubav

Rakovi koji već neko vrijeme imaju problema u vezi ili braku, ne bi trebalo olako da odustanu. Borite se za svoju ljubav, zvijezde vam pružaju podršku. Slobodne na početku mjeseca očekjue pregršt uzbudljivih susreta.

Zdravlje

Obratite pažnju na leđa i kičnmu, Možda bi trebalo da posjetite ljekara.

LAV

Posao

Lavovi će u julu biti prinuđeni da dosta komuniciraju sa ljudima sa kojima sarađuju, a to će im vrlo često biti naporno. Cijelog mjeseca vas očekuju poslovi oko organizacije, čak i kada delegirate zaduženja drugima. Finale svega je liderska pozicija, tako da bi bilo mudro da istrpite. 

Ljubav

Druga polovina jula pružiće vam priliku da se malo opustite u društvu voljene osobe. Moguće je i neki ozbiljan razgovor, pokretanje teme za koju još uvijek niste spremni. Slobodni se upuštaju u avanturu.

Zdravlje

Osjećate se dobro, ali bi bilo mudro da se čuvate sunca.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za jul 2023. godine kaže da će Djevicama ovo biti izuzetno povoljan mjesec. Riješićete sve nagomilane probleme i istaći se na poslu. Očekujte i nagradu za svoj trud, stiže bonus koji će vam puno značiti. Nije isključeno ni da ćete dobiti praktikante, budući da ste se dobro pokazali.

Ljubav

Pažljivije slušajte šta partner pokušava da vam kaže. U suprotnom, rizikujete da izazovete svađu u porodici. Slobodni da se odvaže i naprave prvi korak, trenutak je idealan za novu ljubav.

Zdravlje

 Čuvajte se prejedanja. Mogući su poroblemi sa varenjem.

Kliknite na strelicu da pročitate ostatak teksta

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA