Ove detalje iz života Ivane Španović malo ko zna!

Autor:

O uspjesima Ivane Španović slušamo skoro svaki dan, ali o njenom privatnom životu baš malo znamo.

Ove detalje iz života Ivane Španović malo ko zna! Foto: MONDO/Vedran Ševčuk

Ovo su detalji iz Ivaninovg života koje je malo ko znao.

Kako piše Kurir, Ivana je veliki talenat za atletiku naslijedila od majke Vesne koja je trenirala nekoliko sportova - atletiku, rukomet, fudbal... ali je zbog jedne tragedije u porodici morala da odustane od sporta i zaposli se kao trgovac...

ivana španović skok Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Ivanin otac Ljubiša radi u administraciji Urgentnog centra u Zrenjaninu, a sportom se bavi sAmo rekreativno. Španovićka ima i brata koji je tri godine stariji od nje. Zove se Nemanja i po zanimanju je kuvar.

Ona je prije nekoliko dana prekinula dugogodišnju vezu sa Vladimirom, inače fiTnes instruktorom. Nakon deset godina i vjeridbe, kada se činilo da je pitanje trenutka kada će doći do svadbe, iznenada je došlo raskida koji je šokirao čitavu javnost.

Ono što je javnosti takođe zanimljivo jesu Ivanine tetovaže. Ona na tijelu ima nekoliko tetovaža, a svaka od njih označava neki bitan period u njenom životu.

Na leđima i ispod grudi ima istetovirane stihove Đorđa Balaševića, takođe, na tijelu ima tetovažu mape svijeta, karte as pik, dama i kralj, kao i auto sa natpisom.

Zanimljiva je Ivana potpuno.

Sve vijesti