“Čestitam na tituli, teško je kada nekoga jurite”

Autor:

Trener Budućnosti Branko Brnović džentlmenski čestitao Sutjesci na novom lovoru, sada se okreće posljednjem kolu i finalu Kupa Crne Gore.

0
A- A A+
Brnović Foto: MONDO

  Budućnost je trčala za Sutjeskom, nadala se da posljednje kolo u subotu i međusobni duel pod Goricom može da odluči o titulu, ali ništa od toga. Na neki način, “plavi” su sami krivi.

Kolo prije kraja, Podgoričani imaju šest bodova minusa u odnosu na Nikšićane, a razmišljali su u drugom pravcu: da Sutjeska kiksa protiv Grblja, a da oni savladaju Rudar.

Međutim, učenici Nikole Rakojevića su pobijedili prvoligaša iz Radanovića, a izabranici Branka Brnovića su ispisali remi pod Golubinjom.

Čestitam ekipi Sutjeske na osvojenoj tituli. Oni su od decembra na čelu tabele i uspjeli su da tu i ostanu. Mi smo pokušavali da ih stignemo, možda u jednom trenutku i bili blizu toga, ali teško je kada nekog jurite”, rekao je trener “plavih”.

Brna je džentlmenski čestitao kolegi Pecu i Nikšićanima, a sada se okreće okršaju protiv Sutjeske i što je još važnije utakmici finala Kupa protiv Lovćena, koja je na programu 30. maja pod Goricom.

Čeka nas utakmica sa Sutjeskom gdje želimo da odigramo za prestiž, a potom borba za trofej u Kupu. Želimo da završimo sezonu sa trofejom. Kup je od početka bio naš realni cilj”, poručio je Brnović.

Sve vijesti