Pucano na Katnićevog kuma!?

Autor:

Podgorička policija ispituje okolnosti pod kojima je, najvjerovatnije u pucnjavi, oštećeno vozilo Dragana Zarubice, kuma glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Pucano na Katnićevog kuma!? Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Na Zarubicinom automobilu “Smart” bijele boje nastala su dva oštećenja najvjerovatnije od metka, piše Dan.

List navodi da se incident dogodio početkom marta u Podgorici kada su, zasad nepoznate osobe ispalile hice u pravcu Zarubice.

On nije povrijeđen u pucnjavi do koje je došlo 5. marta oko 18.40 časova, navodi podgorički dnevnik.

Iz Uprave policije i tužilaštva se nisu oglašavali ovim povodom. Prema saznanjima Dana, u toku je prikupljanje podataka kako bi se utvrdili detalji događaja, kao i koje je krivično djelo počinjeno kritičnom prilikom.


Podgorički dnevnik navodi da je dobio nezvanične potvrde da se sumnja da je meta napada bio Zarubica, ali da se ništa ne može sa sigurnošću tvrditi dok se ne prikupe svi dokazi.

Katnićev kum je navodno napadnut u blizini tržnog centra Gintaš u Podgorici u trenutku kada se nalazio u automobilu koji se kretao.

On je čuo pucnje i odmah primijetio da je pogođeno njegovo vozilo što je potvrdio i kada je izašao iz “Smarta”.

Prema saznanjima Dana oštećenja od metaka vidljiva su na haubi “Smarta” kojem je u pucnjavi probušena i guma.

Zarubica je o događaju odmah obavijestio nadležne organe. Na lice mjesta, kako je Danu nezvanično saopšteno iz tužilaštva, ubrzo je stigao i glavni specijalni tužilac kojega je pozvao kum, ali koji nije učestvovao u istražnim radnjama.

Dan piše da je prilikom uviđaja izuzeto nekoliko dokaza koji su upućeni na vještačenje, ali još nije sa potpunom preciznošću utvrđeno šta se tačno dogodilo tom prilikom.

Sve vijesti