Sahranjena Divna Karleuša

Autor:

Voditeljka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju

Sahranjena Divna Karleuša Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sahrani poznate novinarke i majke popularne pjevačice, prethodila je komemoracija, na kojoj se veliki broj javnih ličnosti prisjetio Divne Karleuše.

Uz Jelenu su na sahrani bili suprug Duško Tošić, otac Dragan Karleuša, tetka, prijatelji i kolege među kojima i Ana Kokić, Dragana Katić, Beki Bekić, Viki Miljković, Dara Bubamara, Dejan Milićević, Mira Škorić...

Preminula majka Jelene Karleuše

Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pjevačica i njena majka nisu željele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji. Nakon 33 godine rada na radiju, Divna se povukla iz tog posla, ali ne i iz medija pa su je gledaoci mogli gledati u rijaliti emisijama “VIP Veliki brat”, “Parovi” i “Farma”. Pohađala je društveni smjer u IX beogradskoj gimnaziji. Voljela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom da se udala mlada i rodila dijete, nije završila fakultet.

Sa 19 godina se udala za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu, s kojim je 1978. godine dobila kćer Jelenu. Divna i Dragan su se razveli još dok im je ćerka bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno.

Voditeljka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, sahranjena je danas na Novom bežanijskom groblju u 15.30 sati.

Sve vijesti