Mandić i Knežević se vratili Vučićevim avionom

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili su se su juče iz Beograda službenim avionom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

2
A- A A+
Mandić i Knežević sa Putinom Foto: Medijski tim DF Mandić i Knežević sa Putinom

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog predsjednika Vladimira Putina organizovao predsjednik Srbije u Palati Srbija.

“Službeni avion predsjednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Kneževič sletio je na Aerodrom Podgorica u 11.45 h. Avion predsjednika Srbije je za Beograd poletio u 12.15 h”, kazao je izvor Pobjede iz Aerodroma Crne Gore.

Milan Knežević potvrdio je saznanja Pobjede navodeći da se u Podgoricu iz Beogrda vratio “onako kako dolikuje srpskim političarima”.

“Nemam namjeru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putino”, kazao je Knežević za Pobjedu.

Prema nezvaničnim informacijama, korišćenje službenog aviona predsjednika Srbije je specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsjedništva.

“Vučić je bio jako zadovoljan Putinovim reakcijama na stavove politčkih predstavnika Srba, tako da je njegovo ustupanje aviona posljedica uspješne posjete ruskog predsjednika”, rekao je izvor Pobjede.

On je dodao da je predsjednik Srbije Aleksanadar Vučić kako se to moglo vidjeti i na fotografijama iz Palate Srbije lično upoznao Putina sa Mandićem i Kneževićem.

Putin Mandiću i Kneževiću: "Vi ste pravi heroji!"

Sve vijesti