Vijest o kandidaturi Đukanovića "medijski spin"!?

Autor:

Informaciju da će kandidat DPS-a na predsjedničkim izborima biti Milo Đukanović, direktor ove partije Tarzan Milošević nazvao je “medijskim spinom”.

Vijest o kandidaturi Đukanovića "medijski spin"!? Foto: Mondo/ Goran Sivački

On je za Pobjedu naveo da “medijska spinovanja imaju za cilj da se - nakon što su otvorene svađe unutar opozicionih partija oko ,,jedinstvenog kandidata“ – priča vještački pokušava premjestiti u dvorište Demokratske partije socijalista i stvori atmosfera navodnih trvenja unutar najjače parlamentarne stranke”.

Milošević je za podgorički dnevnik naveo da je Đukanović nesporno najjača ličnost na političkoj sceni Crne Gore ali da će odlukuo kandidaturi donijeti u dogovoru sa vrhom partije i nakon razgovora sa članovima naše stranke.

Sasvim je sigurno da će, ako bude Đukanović predsjednički kandidat, ubjedljivo trijumfovati na izborima. DPS kao najozbiljnija politička partija ima obavezu da sprovede proceduru izbora, kako i priliči organizovanoj i odgovornoj stranci. Nema potrebe za nezvaničnim informacijama ili medijskim spinovima. Odluka Glavnog odbora DPS-a znaće se već početkom sljedeće nedjelje”, rekao je za Pobjedu Milošević.

Vijest da će Đukanović biti predsjednički kandidat DPS-a prenijela je sinoć, pozivajući se na neimenovane izvore iz ove partije, RTCG u svom drugom dneviku.

Đukanović: Na mene neće uticati ni Istok ni Zapad

Sve vijesti