„Wild beauty award“ za TO Bar! (FOTO)

Autor:

Ovogodišnji je dobitinik prestižne nagrade „Wild beauty award“ za doprinos razvoju turističke ponude Crne Gore je TO Bar!

„Wild beauty award“ za TO Bar! (FOTO) Foto: MONDO

Na svečanoj ceremoniji u hotelu Hilton, nagradu direktorici Turističke organizacija Bar Nedi Ivanović uručila je direktorica NTO Željka Radak Kukavičić.

 „Nagrada za unapređenje turističke ponude u 2017. godini pripala je Turističkoj organizaciji Bara koja godinama na kvalitetan način promoviše i unapređujeturističku ponudu Opštine. Uložen je ogroman trud i znanje, kako bi se nekada lučki grad pretvorio u turističku destinaciju sa „dvije čarobne obale“, koje posjećuju turisti sa raznih strana svijeta“, navodi se u obrazloženju dodjele ove nagrade TO Bar.

Iz NTO saopštili su da se ćini da je 2017. godine „Bar dobio turističke proizvode na kojima bi mu pozavidjele mnogo veće turističke destinacije“.

Pored tradicionalnog Ljeta sa zvijezdama koje je privuklo sve generacije i poštovaoce različitih muzičkih žanrova, postavljanje simbola Bara, skulptura: „Nulti kilometar“ i „I love Bar“ – idealne za nezaboravne fotografje sa ovog dijela crnogorske obale do panoramske rute „Između dvije čarobne obale“ koja je objedinila i obogatila ponudu morske i jezerske obale. Na ruti dužine 115 kilometara, izgrađeno je osam vidikovaca sa kojih se pruža impresivan pogled na neiscrpne prirodne ljepote i turističke atrakcije barske opštine“, saopšteno je prilikom dodjele prestižne nagrade.

FOTOGALERIJA:

Evo ko je zvijezda novogodišnje noći u Baru!

Bar slavio u partizanskom ritmu i koloritu! (FOTO)