Bar: Egzekucija kraj magistrale (FOTO, VIDEO)

Autor:

Baranin Igor Mitrović ubijen je jutros oko 10:10 u barskom naselju Šušanj.

Bar: Egzekucija kraj magistrale (FOTO, VIDEO) Foto: MONDO/Mladen Stojović

Mitrović je ubijen u trenutku kada je svojim vozilom marke Fiat 500L, zastao pred izlazak na magistralni put Bar - Sutomore, ispod naselja Zeleni pojas. Nezvanično, u njega je ispaljeno više hitaca dok je sjedio za volanom, u trenutku dok je njegova supruga bacala smeće u kantu postavljenu uz put, pedesetak metara iznad poznatog barskog kupališta Pino del Mar.

Brutalna egzekucija izvršena je u trenutku kada se na putu Bar - Sutomore saobraćaj zbog gužve odvija otežano. Na vratima automobila prema magistrali vide se dvije rupe od metaka...

Na licu mjesta se nalaze se inspektori CB Bar, eksperti za balistiku i tim forenzičara. Ubijeni se nalazio u automobilu dok se magistralom iz oba pravca saobraćaj odvija u kilometarskim kolonama, zbog čega je policija ubrazavala saobraćaj odmah pored mjesta ubistva. Na šoferšajbnu fiata nikšićkih registracionih oznaka kojim je upravljao Mitrović, postavljen je kartonski papir da se sa ulice ne vidi jezivi prizor.

Ubijeni je sa porodicom živio stotinjak metara iznad mjesta na kojem je ubijen... 

Izvor: MONDO

Iz Uprave policije su saopštili da je nepoznato lice prišlo vozilu u kojem se nalazio Igor Mitrović i u njegovom pravcu ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je Mitrović preminuo.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će na licu mjesta izvršiti uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

Službenici CB Bar i drugih organizacionih jedinica preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.

Iz policije je rečeno da Mitrović nije član nijedne kriminalne grupe.

Prema našim saznanjima u minulom periodu više puta mu je paljen automobil.

Dvostruko ubistvo u Baru! (FOTO)

Bar: Likvidacija s rukopisom profesionalca (VIDEO)

Bar: Rafalom pokošen Božidar Tomašević (FOTO)

Bar: Peković pokošen rafalom ispred kućnog praga

Sve vijesti