• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najseksi fotke pjevačica 2015.

Izvor mondo.rs

Redovno su nas "čašćavale" svojim seksi fotkama na Instagramu. Pogledajte našu seksi selekciju za 2015. godinu!

Jelena Karleuša je definitivno na prvom mjestu po broji seksi fotografija koje "gaji" na Instagramu. Da li je to golišavi pozdrav iz kreveta ili sunčanje zadnjice u malenom bikiniju na bazenu, Karleuša uvijek ima nove ideje kako da zasijeni koleginice i opčini svoje obožavaoce.

  Mlade nade estradnog neba Srbije, imenjakinje, Milica Todorović i Pavlović, svake godine, svakim nastupom, ali i novom fotkom na Instagramu, "gube" po neki dio garderobe. Dok je Todorovićeva i dalje smjerna, njena koleginica i te kako umije da pokaže šta ima.

Nataša Bekvalac je i dalje na listi seksi žena estrade, iako su joj fotografije na Instagramu od kako se udala sve "mirnije". Nema više izazovnog poziranja u kupaćim kostima. Ipak, to čuva za svog supruga.

Katarina Grujić, pjevačica Granda je za samo tri godine kompletno promijenila imidž, što se može ispratiti i na njenom Instagramu. Grujićeva se libi da pokaže "malo kože", iako je u vezi sa bratancem nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta.

Hmmm...Dijana Didi Janković možda i ne pripada ovoj listi dama, ali nismo odoljeli da je ne uvrstimo! Izabrali smo njene fotografije sa ljetovanja.

Goga Sekulić iza sebe ima dve turbulente godine. Preminuo joj je muž 2013., pa je imala problema sa njegovom porodicom, a kasnije su je mediji stalno povezivali sa raznim biznismenima. Pjevačicina kilaža je u tom periodu oscilirala. Ipak, Goga je uspjela da se dovede u red i sad stalno pozira u kupaćem!

Ove godine je poručila da se udaje, pa ko zna, možda je u 2016. i udamo! Ko ne bi želeo Anu Nikolić za suprugu?

Zvijezda u usponu Ljupka Stević takođe se nalazi na listi pjevačica koje imaju seksi fotografije. Ima tu još da se "vježba", ali je Ljupka talentovana. U ostalom, taj talenat je primijetio i Snoop Dogg!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA