• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Tari održan prvi “Fitness camp Tara 2015”

Autor mondo.me

Proteklog vikenda na rijeci Tari odrzan je prvi “Fitness camp Tara 2015”.

Glavni inicijator i organizator projekta je Filip Vujadinović, instruktor fitnes centra Energy Gym, u saradnji sa Dimitrijem Vujanovićem, ispred kampa “Grab” na rijeci Tari. Ideju prvog fitnes kampa podržao je takođe i fitnes centar Fit Fitness iz Ulcinja.

Pored četiri treninga koje je sadržao program kampa, gosti su uživali u raftingu i ostalim aktivnostima koje kamp nudi, kao i u prirodnim ljepotama Crne Gore. Instruktoru na kampu bili su Tina Minić i Filip Vujadinović iz Energy Gym-a i Jasmin Hot iz Fit Fitness-a.



Treninzi su bili blagog do jakog inteziteta. Jutarnji treninzi su počinjali u 07:50 i trajali su 40-50 minuta. Popodnevni treninzi su bili srednjeg-jakog inteziteta, u trajanju od 60-80 minuta. Instruktori su nastojali da spoje i predstave više različitih vrsta treninga pa su isti sadržali između ostalog tae bo, boxing, kombinovani aerobik.

Glavna ideja projekta je promivisanje zdravog načina života, očuvanje životne sredine i podrška inovativnim i kreativnim idejama. Organizatori se mogu pohvaliti i više nego uspješnim ishodom i velikim brojem gostiju kako iz svih krajeva Crne Gore, tako i stranim turistima koji su imali samo riječi hvale za profesionalizam i kvalitet treninga i uslugu kampa.



Prema riječima organizatora ovo je samo početak promovisanja nove ideje. Budući plan i cilj jeste realizovanje još jednog kampa već na kraju ljetnje sezone, ali i širenje projekta i tredicionalno održavanje istog u budućnosti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA