• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KIC POP HOR pjesmom protiv korone

Autor mondo.me

Prvi crnogorski pop hor pridružio se velikoj umjetničkoj porodici domaćih i svjetskih muzičkih zvijezda koji se u dugim danima samoizolacije pjesmom i pozitivnom energijom bore protiv korona virusa.

 KIC POP HOR pjesmom protiv korone Izvor: KIC Budo Tomović

Članovi i članice KIC pop hora, njih oko 30, sa dirigenticom Petrom Ivanović, u svojim domovima napravili su snimke, te publici poklonili interpretaciju pjesme “Za milion godina” veoma popularne melodije u nekadašnjoj  Jugoslaviji koja je bila dio muzičkog projekta “YU rock misija”.

KIC POP HOR - Za milion godina
Izvor: KIC POP HOR

Montažu potpisuje Nemanja Dragović.

Podsjetimo ovu numeru KIC pop hor je izveo na njihovom posljednjem koncertu u Podgorici, na velikoj sceni KIC-a Budo Tomović 1. marta povodom 3. trećeg rođendana hora.

Iako u trenutnoj situaciji ne mogu održavati ni probe, niti nastupati pred publikom, ni u salama ni trgovima kako su navikli, to ih nije spriječilo da se pjesmom i jakom emocijom obrate vjernoj publici i u doba karantina pošalju poruke ljubavi, mira i solidarnosti.

‌I na ovaj način popularni podgorički hor i “crnogorsko muzičko čudo” pružio je podršku svima u borbi protiv nenadane pošasti 21.vijeka.

“Želja KIC pop hora je da ljudi širom planete budu dobrog zdravlja, da se vole, bodre jedni druge i nipošto ne odustanu od muzike, pozitivnih misli i vedrog duha”, poručuju iz KIC-a Budo Tomović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE