• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delta City: Uskršnje igrarije za djecu

Autor mondo.me

U subotu, 27. aprila, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, agencija Memento marketing i komunikacije organizovaće Uskršnje igrarije, veselo tematsko druženje za djecu. Program će početi u 18 sati.

“Ponovo ćemo mališane obradovati tematskim igrama koje su ih prošle godine oduševile. U okviru igre Balonasta potraga za jajima mališani će u timovima tragati za uskršnjim jajima i djelovima puzli koje ćemo sakriti u bazenu punom loptica i balona dok će u Trkama veselih zečića nastupati pojedinačno i imaće zadatak da, skakutajući u vrećama, dva puta pređu stazu dugu četiri metra. Najuspješniji takmičari će osvojiti nagrade, a pripremili smo i poklončiće za sve učesnike u igrama”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.


Prijavljivanje za takmičarske igre odvijaće se u centralnom atrijumu Delte u subotu, na dan Igrarija, u terminu od 17 sati. U Balonastoj potrazi za jajima biće mjesta za 18 takmičara koji će formirati šest timova sa po tri takmičara dok će u Trkama veselih zečića nastupiti 36 djece.
Pravo učešća u takmičarskim igrama imaju djeca uzrasta od četiri do dvanaest godina, a prijavljivanje će trajati do momenta kada se popune sva takmičarska mjesta. Mališane će kroz program voditi tim agencije Memento i Animatori Zabavljatori.

Organizatori pripremaju i prateće sadržaje u kojima će moći da učestvuju mlađa djeca kao i djeca koja ne uspiju da se registruju za takmičarske igre.

U uskršnjem kreativnom kutku mališani će učiti kako da naprave zečiće od salveta, bojiti uskršnje bojanke i dekorisati drvena jaja dok će Cineplexx organizovati kreativnu radionicu u okviru koje će mališani bojiti jaja i praviti uskršnju dekoraciju, a imaće priliku i da dobiju besplatno tematsko crtanje po licu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE