• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert u čast Bojana Bajramovića

Autor mondo.me

Koncert u čast proslavljenog crnogorskog muzičara Bojana Bajramovića pod nazivom “Kad se prijatelji sastaju” održaće se 28. decembra u velikoj sali KIC-a Budo Tomović, u sklopu manifestacije DEUS.

 Koncert u čast Bojana Bajramovića Izvor: Promo/KIC Budo Tomović

Ovaj koncert koji će okupiti neka od najvećih imena crnogorske estrade, podržali su Glavni grad, Ministarstvo kulture Crne Gore i PAM.

Te večeri, neke od najvećih Bojanovih hitova među kojima su numere “Evo zora”, “Umoran”, “Željo moja Podgorice”, “Nije muški”,”Gromovi pucaju” pjevaće njegovi dugogodišnji prijatelji i saradnici: Sergej Ćetković, Bojan Marović, Knez, Danijel Alibabić, Andrijana Božović,Stevan Feddy, Perper, Mirsad Serhatlic, Šukrija Žuti Serhatlić, Zoran Kalezić, Ivan Čanović, Bane Nedović, Božo Bulatović, Edo Abdović, Igor Đurovic, Bato Vujoševic i Marko Prentić, a pratiće ih uživo bend Crveno i crno.
Sa video bima, publici će se te večeri obratiti i njegovi prijatelji i saradnici, a program će voditi Dušica Vugdelić i Sabrija Vulić.

Bajramović je umro 29.decembra 2008. godine u 49. godini života.

Muzičku karijeru započeo je u bendu “Posejdon” koji je osnovao još u Gimnaziji. Sastav “Laseri”, osnovao je 1980, a solo karijeru započeo je na Opatijskom festivalu dvije godine kasnije. Snimio je osam samostalnih albuma i veliki broj kompilacija sa više od 100 pjesama. Učesnik je najpoznatijih regionalnih pop festivala, a među njegovim najpoznatijim hitovima su numere “Spalila si sve”, “Plaćali smo Cigane”, “Gromovi pucaju”, “Milena”, “Umoran”, “Evo zora”, “Nije muški”, “Kao nekad”.

Posljednjih osam godina života bio je predsjednik Udruženja estradnih umjetnika. Bajramović je bio osnivač dodjele godišnjih nagrada muzičarima iz Crne Gore “Montefon”, kao i festivala narodne muzike.

Dobitnik je Decembarske nagrade grada Podgorice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA