• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Praznik Mimoze: Dolaze specijalni gosti

Autor mondo.me

Poznati glumci, pjevači i TV lica biće dio "celebrity kampanje" koja se organizuje prvi put u istoriji manfestacije.

 Praznik Mimoze: Dolaze specijalni gosti Izvor: MONDO/Gordana Bojanić
Izvor: MONDO/Gordana Bojanić
  Poznate ličnosti iz Crne Gore i regiona među kojima su Jelena Tomašević, Zoran Kesić, Bane Popović, Nevena Božović, Mladen Nelević, Jelena Đokić, Dragoljub Đuričić, biće specijalni gosti ovogodišnjeg Praznika Mimoze u Herceg Novom.

Specijalna gošća prvog maskenbala u okviru 47. Praznika mimoze u Herceg Novom, u Institutu Igalo biće pop pjevačica Jelena Tomašević.

Fešta od mimoze, ribe i vina krenuće, kao i uvijek iz Kumbora, a za najmlađe biće upriličen maskenbal u Institutu Igalo, saopštili su direktor Herceg festa, Stevan Koprivica i v.d. direktora TO Herceg Novi, Bojana Blagojević.

"Dječiji maskenbal biće održan 14. februara u Institutu Igalo, sa početkom u 15 časova, a Jelena Tomašević biće u istom prostoru specijalna gošća prvog Mimozinog maskenbala, 6. februara sa početkom u 21 čas", istakao je Koprivica, a prenosi radio Jadran.

Velika novina ove godine je i to što će prvi i završni maskenbal u Institutu biti otvoreni za građane. Neće biti uobičajenog protokola i groznice za kartama. One će biti u slobodnoj prodaji po cijeni od 5, odnosno 10 eura.

Praznik Mimoze koji se tradicionalno održava u Herceg Novom, biće otvoren 5. februara karnevalom od Igala do Trga Nikole Đurkovića. Karnevalska povorka kreće u 11 sati.Otvaranje fesivala obilježiće i koncert grupe Hari Mata Hari koji će na Trgu Nikole Đurkovića početi u 21 sat.

Narednog dana u 11 sati na hercegnovskoj rivijeri biće priređena fešta od mimoze, ribe i vina i maskenbal u 21 sat u Institutu ,,Dr Simo Milošević” u Igalu.

Izložba cvijeća (11 sati, Titova vila, Igalo) i dječji karneval (17 sati, Park Boka, Trg Nikole Đurkovića) biće organizovani 12. februara. Fešta na Škveru (11 sati, Škver) i maskenbal (21 sat, hotel ,,Palmon bay”) na programu su 13. februara.

Noć ribe i vina biće 19. februara u 17 sati na Trgu Nikole Đurkovića, maskenbal na kojem će biti gost Petar Grašo počeće 20. februara u 21 sat u Institutu ,,Dr Simo Milošević” u Igalu.

Manifestacija se završava 21. februara, u 19 sati, kada će na Trgu Nikole Đurkovića biće organizovano suđenje i spaljivanje karnevala, a u 20 i 30 sati zakazan je koncert Petra Graša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA