• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afterbeach parties 15. Jul - 13. Avgust 2011.

Montenegro event agencija i Nacionalna TO organizuju ljetnji festival After beach parties, koji obuhvata 300 nastupa domaćih i svjetskih DJ-eva.

 Afterbeach parties  15. Jul - 13. Avgust  2011. Izvor: MONDO

Festival "After beach parties" održaće se u periodu od 15. jula do 13. avgusta na deset crnogorskih plaža: Forte Rose i Žalo u Herceg Novom, Almara beach i Maracaibo u Tivtu, Alibaba u Kotoru, Club 88 i Chill out u Budvi, Cuba Libre u Sutomoru, Ibiza i D’olcinium u Ulcinju.

Promoter i zaštitno lice festivala za ovu godinu, koji će se družiti sa posjetiocima, promoterima i gostima ovog ljeta je crnogorski DJ BeGood.

Novu sedmicu žurki u šest primorskih opština na deset lokacija će u ponedjeljak, 18. jula pored ekipe rezidenata, otvoriti Mr Jools, kao DJ gostna plaži Cuba Libre u Sutomoru.
Podsjećamo da je na toj lokaciji DJ rezident Enjoyi.
U Chill Out-u u Budvi će u ponedjeljak (pored rezidenta) nastupiti DJ Dome,
na lokaciji Žalo u Herceg Novom DJ Fame, dok će specijalni gost Maracaiba u Tivtu biti DJ Marthin Klein.

19. jula u Cubalibre u Sutomoru nastupaće DJ Dome, u Club 88 u Budvi DJ Miss Devine , u Almaru u Tivtu DJ Giovani, I na Forte Rose u Herceg-Novom DJ Fame.

20. jula uživaćete u nastupima DJ-a Miss Devine u Cuba Libre u Sutomoru, u Chill out u Budvi uz DJ-a PERRY, u Alibabi u Kotoru uz DJ Nesho I u Mracaibo u Tivtu uz DJ-a Mr. Jools.

21. jula nastupiće u klubu Ibiza u Ulcinju MIiss Devine, u Club 88 u Budvi DJ Dome , u Žalo u Herceg-Novom DJ Giovani.

22. jula očekujte lud provod u klubu Ibiza u Ulcinju uz DJ-a Perry, u D’olcinium u Ulcinju uz DJ-a BeGood, u Cubalibre u Sutomoru uz DJ-a Marthin Klein, u Chill out –u u Budvi uz DJ-a Rayo I u Almaru u Tivtu uz DJ-a Nesho.

23. jula nastupaće u Cubalibre u Sutomoru DJ Marthin Klein, u Club 88 u Budvi DJ Perry , I u Žalo u Herceg Novom DJ BRUNO

24. jula u D’olcinium u Ulcinju DJ Milok and Kadrok , Cubalibre u Sutomoru DJ Rayo, Club 88 u Budvi- Milok and Kadrok , Almara u Tivtu DJ Mr. Jools.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA