• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

David Geta u Budvi!

Čuveni DJ David Geta gostuje 29. jula na stadionu "Mogren" u Budvi

 David Geta u Budvi! Izvor: MONDO

Organizatori koji će domaćoj publici upriličiti nastup Davida Gete, saopštili su detalje koji se tiču specifičnosti bine i nastupa pratećeg tima megapopularnog francuskog DJ-a i producenta.

Za ovaj događaj biće iskorišćena bina kakvih ima ukupno deset u Evropi, ističu u saopštenju. Bina sa kompletnom konstrukcijom stiže iz Holandije i najveća je na kojoj je Geta do sada imao prilike da radi, površine 30 metara, sa 3D led ekranima, 200kw sistemom zvuka, laserima, 300 pokretnih glava i svjetlosnim efektima.

Sa jednim od najpoznatijih DJ-eva današnjice dolazi i ekipa koju sačinjava deset saradnika, a najinteresantniji podatak je da je među njima misteriozna osoba zbog koje je za Getu tražen ekskluzivan apartman za dvoje.

Događaj će upotpuniti “Kryoman Robots”, jedan od najtraženijih animatorskih timova koji je ovaj put ponov okupljen posebno za ljetnju turneju francuskog DJ-a, kao i tim cirkusanata iz "Cirque de Soleil".

Ulaznice za koncert u prodaji su u T-Centrima Crnogorskog Telekoma, kao i u plažnim klubovima Almara, Club 88 i u Turističkoj organizaciji Budva. Na dan događaja karte će moći da se nađu i na dodatnim prodajnim punktovima u gradu.

Iza ovog događaja stoji kompanija "Mont Voyage", u saradnji sa Opštinom Budva i Fudbalskim klubom "Mogren".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA