• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ova tri znaka očekuju najveće promene u 2020. godini

Autor Jovana Vilimonović

Pripadnicima ovih znakova će se život promeniti iz korena, proverite da li ste među njima!

 Horoskop-koja-tri-znaka-ocekuju-navece-promene-u-2020 Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Mukhina1

Svake godine postoje mnogi aspekti i dešavanja koji su pozitivni ili negativni. Ipak, najbolje od svega je kada imamo više sreće u nekom periodu.

Na to utiče planeta Jupiter koja će se tokom skoro cele 2020. godine nalaziti u znaku Jarca. Uticaće najviše na zemljane znake, Bika, Devicu i Jarca, i daće im pozitivnu energiju, koja im je potrebna da konačno ostvare neke bitne stvari u svom životu.

Možda će vas zanimati

Koja tri znaka će imati više sreće nego drugi?

Bik

Dragi Bikovi, s obzirom na to da je Jupiter, planeta sreće i blagostanja u znaku Jarca, onda će Vas pogledati sreća. Bitno je da znate da se to odnosi na dobro raspoloženje, možda više putovanja, ali i usavršavanje. Možete očekivati ostvarenje nekih želja i planova koje imate odavno. Vratiće Vam se vera u sebe i moći ćete da ostvarite sve što ste naumili.

Devica

Drage Device, u 2020. godini ćete sigurno moći da primetite da imate više samopouzdanja. Bićete društveniji i moguće su čak i neke avanture. Imaćete priliku da se izrazite kreativno. Provešćete kvalitetnije vreme sa partnerom ili sa decom, a ako niste u vezi težićete ka tome. Sada i jeste idealno vreme da se ostvarite u toj sferi. Preplaviće Vas optimizam, a zato Vam neće biti teško da ostvarite sve svoje snove. Bitno je samo da budete konkretni što se tiče ciljeva i da sve isplanirate. Ako ste u vezi, moguće je ozvaničenje veze ili mogućnost zajedničkog života. Ako ste slobodni, onda možete na nekom putovanju da upoznate neku zanimljivu pozitivnu osobu koja će Vas brzo osvojiti.

Jarac

Imaćete više samopouzdanja. Pozitivnost će Vam doći od Jupitera, iako Vi niste skloni tome uvek. Fizička sprema će sigurno moći da bude bolja ove godine. Imaćete veće šanse za uspeh u usavršavanju. Pazite samo da se ne ugojite pošto je potreba za uživanjem i u hrani povećana. Lakše ćete moći da uvidite koje su Vaše mogućnosti. Imaćete podršku drugih ljudi u svemu što ste zamislili. Moguća su daleka putovanja koja planirate godinama.
Srećno!

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA