• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TURSKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU: Spremite se na PREOKRETE, život kakav ste do juče vodili se DRASTIČNO MENJA

Autor Maja Gašić

Saznajte kakve su vam prognoze prema turskom godišnjem horoskopu za 2024.

 Turski godišnji horoskop za 2024. Izvor: Profimedia

Pročitajte turski godišnji horoskop za 2024. godinu i saznajte kakve prognoze je za svaki horoskopski znak najavila njihova poznata astrološkinja Ajgul Ajdın!

OVAN

Dragi Ovnovi (kao i oni koji su ovaj znak u podznaku), spremite se za godinu u kojoj ćete, bez obzira na to šta doživite, morati da počnete ispočetka. Ali ovog puta ćete biti mnogo efikasniji nego ranije. Turski godišnji horoskop kaže da ćete lako prevazilaziti poteškoće ako se sami izdržavate, nema potrebe da očekujete pomoć drugih. Tek kada prestanete da se borite, shvatićete da se neke bitke već dobili. Saznaćete i ko to pokušava da vas blokira i usporava vaš napredak - lako ćete se izboriti i sa ovim ljudima. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Ovna!

BIK

Ulazite u godinu u kojoj ćete biti iznenađeni koliko ste napredovali i tačno pronašli formulu kako da postavite granice prema ljudima koji pokušavaju da vas sputavaju ili vam, na neki način, naude. Bikovi, postajete svesniji svega pro ste preturili iza glave, ljude sa kojima se susrećete i događaje koji će uslediti posmatrate iz drugačije perspektive. Turski godišnji horoskop kaže da će 2024. biti godina kada ćete doživeti drastičnu transformaciju i izboriti se za napredak na svim poljima. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Bika!

BLIZANCI

Dragi Blizanci i oni sa ascendentom u ovom znaku, vaša vladajuća planeta Merkur će u 2024. krenuti direktno, a ovo za vas znači premošćivanje važnih prepreka. Spremite se na turbulenciju, brojne izazove, prepreke i probleme! I pre nego što padnete u "očaj", znajte da će ovo biti veoma plodonosna godina za vas, kaže turski godišnji horoskop. Iz ovih "muka" ćete izaći mnogo jači i "naoštreni" da uberete svoje parče sreće. Samo napred! Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Blizance!

RAK

Vaš turski godišnji horoskop za 2024. savetuje da se osvrnete unazad i razmislite šta ste  doživeli uj 2023, ova godina će biti potpuno drugačija. Neće događaji biti ti koji će vas iznenaditi, već vaša reakcija na njih. Rakovi, videćete kako se rad na sebi isplatio. Hrabrost će biti vaša glavna osobina i ona će vas ponukati da uradite sve što vam padne na pamet. U ljubavi pravite veliki pomak, ono o čemu sanjate već duže vreme će se ostvariti! Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Raka!

LAV

Turski godišnji horoskop za 2024. godinu savetuje Lavovima i onima sa podznakom Lava da promene koje se dešavaju dožive kao test koji će položiti sa najvišim ocenama. 2024. vam donosi nagrade za sve što ste prošli i savladali. Očekujte poboljšanje na polju finansija, a na vama je da budete istrajni i mudri i ovaj priliv novca ne samo zadržite, već i uvećate. Očekujte drastične promene na polju ljubavi, ali nemojte da se brinete. Očekivanja koja ste imali se neće ostvariti, ali u ovoj spoznaji je vaš rast. Potražite ljubav na drugom mestu, to je lekcija koju treba da naučite. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Lava!

DEVICA

Device, turski godišnji horoskop za 2024. kaže da ćete ovu godinu provesti štiteći ono što je vaše i što ste teškom mukom zaradili. Ovo je godina kada će se stvari pokrenuti sa mrtve tačke, na svim poljima se sutuacija popravlja, napredovaćete u karijeri, a ukoliko ste slobodni, očekujte iznenađenje. Strastveni susret za koji ste verovali da je bez perspektive, mogao bi da vam uzdrma svet. Ovo je godina kada ste jaki poput stene, ništa ne može da vas uzdrma! Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Devicu!

VAGA

Turski godišnji horoskop za 2024. kaže Vagama i onima kojima je Vaga u podznaku da će, posle 2023. godine, uvideti da je sve moguće samo ako se potrude. Očekuju vas velike promene u godini pred nama. Uspećete da proniknete u srž problema koji su vas mučili u 2023, otkrićete da možete mnogo više nego što vam se činilo. Vrata uspeha su vam širom otvorena. Na polju ljubavi vas očekuju velike promene. Menjate stavove i to je dobro za vas. Ono što priželjkujete a niste imali hrabrosti da tražite - dobijete! Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Vagu! 

ŠKORPIJA

Drage Škorpije (i oni kojima je ovaj znak u podznaku), početak godine biće obeležen osećajem nostalgije za nekim lepim događajima i susretima koji su obeležili 2023. Iskoristite ova lepa osećanja da napravite planove za budućnost. Na polju karijere imate priliku za napredak, proleće će biti najpovoljnije. U ljubavi je savet da se ne forsirate, kaže turski godišnji horoskop. Kada nešto ne "ide" ili "ide traljavo", nemojte da se trošiote. Zauzete očekuje pomak u finansijskom smislu, udružićete snage sa partnerom. Plutonov tranzit u znaku Vodolije može doneti velike novine u porodičnom životu. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Škorpiju!

STRELAC

Strelčevi, turski godišnji horoskop kaže da ćete dosta vremena utrošiti na razmišljanje o tome šta možete da uradite kako biste pomogli drugima. Savet zvezda jeste da budete malo racionalniji, razlučite šta zavisi od vas, a što je "viša sila": Takođe, nemojte da propustite šansu za napredak u 2024. Unosna prilika vam se pruža, rešićete brojna materijalna pitanja. U ljubavi se savetuje da donosite ozbiljnije i trajnije odluke, jer one mogu da utiču i na finansijsko polje. Zauzeti će se naći na raskrsnici. Mnogi će staviti tačku na vezu, vreme je da se otisnu u novu avanturu. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Strelca! 

JARAC

Turski godišnji horoskop kaže da će Jarčevima ova godina početi veoma turbulentno. Stvari će se odbijati brzo, smenjivaće se događaji, nova poznanstva i to će vas zbunjivati. Bitno je samo da ne donosite važne odliuke vezano za nekretnine i nasledstva. Zauzeti bi na leto mogli da naprave beliki pomak u vezi, za neke će to biti brak, za neke kupovina zajedničkog stana, a oni koji su u kraćim vezama bi mogli da preseku i odluče da ih takav odnos ne ispunjava. Imate podršku zvezda, kasna jesen donosi boljitak na polju finansija. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Jarca! 

VODOLIJA

Vodolije, razmislite kako ste dočekali ovu i prethodne Novu godine. Primećujete li obrazac? Sada je pravi trenutak da preokrenete stvari, ali morate poći od sebe. Nedostatak volje koji vas muči poslednjih meseci vas blokira da razmišljate praktično. Turski godišnji horoskop kaže da će vam zvezde će vam tokom cele godine slati dobre prilike za zaradu, na vama je da ih ne propustite. Ljubav je u prvoj polovini 2024. na ispitu - ključno je da odvojite vreme za sebe i dobro razmislite šta je ono što vam je potrebno. Ne podležite pritiscima. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Vodoliju!

RIBE

Turski godišnji horoskop za 2024. savetuje Ribama da se dobro zamislie nad svojim ponašanjem i time kako sebe vide. Vreme je za duboku analizu, pokušajte da proširite vidike, da sagledate svoje greške inače ćete i u 2024, praviti iste i uspeh na pollju karijere, ali i privatnog života će vam izmicati. Imate priliku za povećanje zarade na jesen, ali sve zavisi od toga kako ćete se postaviti na poslu. Radite na komunikacijskim veštinama. U ljubavi sve zavisi od vas - nemojte da držite glavu previsoko, tanka je linija između oholosti i samopoštovanja. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Ribe! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA