• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LJUBAVNI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu: Bik na sudbinskoj prekretnici, Djevica konačno "poentira"...

Autor Tamara Veličković

Pročitajte ljubavni godišnji horoskop za 2024. i saznajte kakve su prognoze za svaki znak!

 Pročitajte ljubavni godišnji horoskop za 2024. Izvor: YouTube/screenshot/Movieclips

Godišnji horoskop za 2024. godinu donosi uzbudljiva dešavanja svakom znaku Zodijaka, a zvijezde kažu da ulazimo u godinu koja će na svim aspektima života biti bolja od godine koju ispraćamo. Pojedini znaci horoskopa će među prvima "izgubiti glavu" na ljubavnom polju, a u nastavku saznajte šta vam donosi ljubavni godišnji horoskop za 2024. godinu!

OVAN

Ljubavni godišnji horoskop za Ovna za 2024. kaže da ćete se fokusirati na sebe i lični razvoj, što bi moglo da donese pozitivne promjene u ljubavi. Početak godine prolazi bez značajnih događaja, ali već u julu mjesecu možete da očekujete strastvene trenutke i avanture. Ukoliko ste slobodni, ovo će biti vrijeme kada ćete jasno znati šta zapravo želite i čemu težite. Zvijezde vas savjetuju da se ne libite da potencijalnom partneru stavite do znanja šta očekujete, ali i šta možete da ponudite. Zauzeti će ojačati odnose sa partnerima, urpkos blagim trzavicama koje će biti posledice neposrazuma. 

BIK

Velika prekretnica! U Novu godinu ulazite sa željom da se ljubavno polje stabilizuje, a 2024. godinu ćete pamtiti zauvek! Biće vam važno da izgradite temelje u emotivnom odnosu i posvetite se dubokoj intimnosti. To će se i ostvariti. Februar će biti ključan mjesec jer ćete zahvaljujući podršci i razumjevanju partnera doživeti duboku emotivnu povezanost. Bikovi koji će u 2024. ući sa solo statusom, trebalo bi da se spreme za rolerkoster! Stižu prilike za stabilne i dugoročne odnose, ali važno je da slušaju svoje srce. Da li ste otvoreni za novo iskustvo? 

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za Blizance za 2024. vas upozorava na ljude koje se miješaju u vaš emotivni život. Ukoliko imate osjećaj da je vaša veza na "klimavim nogama", posmatrajte širu sliku. Zvijezde vas savjetuju da ne donosite ishitrene odluke kako ne biste shvatili da ste prenaglili. Mnogi Blizanci mogu da se odluče za krah emotivnog odnosa, ali važno je da osluškujete svoje i partnerove potrebe kako biste se razumjeli na intelektualnom nivou. Slobodnim Blizancima slede zanimljiva poznanstva! Od marta možete da očekujete nešto što će vas dobro "prodrmati". Ovo je vrijeme koje će vas podstaći na razgovore, širenje kruga prijatelja i razmjenu ideja u ljubavnim odnosima. 

RAK

Lekcija za samopouzdanje će obilježiti vaš ljubavni godišnji horoskop za 2024. godinu! Sumnjičavost u partnera može da vas omete i navede na pogrešan put koji će vam postavljati pitanje gde je izlaz. Horoskop vas savjetuje da se fokusirate na sebe, angažujete na karijernom polju i uvedete niz aktivnosti. To će vam pomoći da budete zadovoljniji, a samim tim i vaš partner. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da ćete u aprilu mjesecu upoznati osobu koja je ključna za vaš posao. Ipak, ljubavne varnice nećete moći da obuzdate. Ovo može da bude značajna promjena u vašem ljubavnom životu! 

LAV

Ljubavni horoskop za 2024. donosi promjenu koja će u potpunosti promjeniti vaš cjelokupni život! Na samom kraju 2023. ili ulasku u 2024. upoznajete osobu koja posjeduje sve one kvalitete kakve ste oduvijek priželjkivali. Ovo može da bude pravo iznenađenje i za vas, jer ćete već poslije prve komunikacije imati osjećaj da novu osobu poznajete cijeli život. To znači da je ovo period kada će se mnogi Lavovi odlučiti za zajednički život, brak ili proširenje porodice. Ako ste zauzeti, očekujte da sve ide kao po loju! Volite da budete u centru pažnje, a partner će vam maksimalno udovoljavati. Uživajte u romantičnim trenucima i posebnom putovanju na ljeto 2024. godine. 

DJEVICA

Konačno rešenje situacije koja vas je dugo okupirala, ometala i remetila svakodnevno funkcionisanje! Ljubavni godišnji horoskop za 2024. kaže da konačno možete da odahnete jer se trud isplatio! Bez obzira što sada možda imate osjećaj da ste sve radili uzaludno za osobu koja nije bila sigurna šta želi, uverićete se da ništa nije onako kako izgleda. Stiže odgovor koji dugo priželjkujete i koji donosi mirnu luku. Zauzete Djevice će biti samokritične. Vrijeme preispitivanja rezervisano je za proljeće. Pitaćete se da li pretjerujete sa zamjeranjem sitnica partneru, a to može dodatno ojačati emotivni odnos. Kraj godine donosi situaciju u kojoj ćete morati da donesete mudru odluku. 

VAGA

Ljubavni godišnji horoskop za 2024. godinu donosi priliku za razvijanje stabilne i uravnotežene veze. Naglašane su harmonija i potraga za dubljim smislom u ljubavi. Privlačićete osobe koje dijele iste vrednosti i razmišljanja, što može da vam otvori nove vidike kada su emocije u pitanju. Zauzete Vage čekaju promene koje na početku mogu da stvore osjećaj da će im se teško prilagoditi. Ipak, horoskop kaže da ćete brzo shvatiti da se sve odigralo u vašu korist i zapravo donelo boljitak koji ste najmanji očekivali. Ovo je odlična godina za Vage koje žele da pređu na viši korak sa partnerom, a mnoge će izgovoriti sudbonosno "da". 

ŠKORPIJA

Iskrenost, postavljanje jasnih granica i razumijevanje dubokih emocionalnih potreba! Ljubavni horoskop za 2024. donosi ogromnu transformaciju! Bavićete se pitanjima koja su dugo bila potisnuta, suočićete se sa skrivenim osjećanjima i fokusirati se na ljubav. Napetost između želje za kontrolom i potrebom za transformacijom mogu da donesu nemir, ali važno je da se prepustite emocijama. Ako ste slobodni, misteriozna osoba koja će u vaš život uploviti sredinom godine, imaće značajan uticaj na vas. Ukoliko želite da odnos postane dublji i ispunjavajući, budite spremni za iskrenu komunikaciju. 

STRIJELAC

Monotonija može da vam pokvari raspoloženje u zimskim mjesecima, ali budite incijator promjena. Ljubavni godišnji horoskop za 2024. godinu kaže da sve zavisi od vas. Vješti ste u komunikaciji i ako se potrudite, možete da imate avanture, romantiku i lijepe trenutke sa partnerom. Ne očekujte da sve "padne sa neba", već uložite napor koji će vam se kasnije isplatiti. Ukoliko ste slobodni, čeka vas mnogo udvarača! Vaša popularnost dolazi do izražaja, a harizmom lako osvajate osobu koja vam se dopada. Nova ljubav je na pomolu, a nju vam može donijeti i jedno iznenadno putovanje. 

JARAC

Ljubavni horoskop za 2024. godinu kaže da prošlost kuca na vrata. Htjeli to ili ne, vrijeme je da konačno raščistite sve ono što je ostalo nejasno i nedovršeno. Emocije mogu da budu poljuljane, ali ukoliko se nađete u situaciji da morate da donesete važnu odluku, važno je da poslušate sebe. Ne dozvolite okolini da utiče na vas, to će biti važna lekcija koja će vas pratiti tokom čitave godine. Ako ste u vezi ili braku, čeka vas emocionalni rast u ljubavi. Biće važno da cijenite slobodu, kako svoju, tako i partnerovu. Od marta možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju već dugo poznajete. 

VODOLIJA

Zvijezde kažu da ćete doživjeti dinamične promjene i raznolika iskustva u ljubavi - od razočaranja do emotivnog ispunjenja. Postoji mogućnost da se jedna vrata zatvore, ali zato se druga otvaraju. Ovo će biti vrijeme kada ćete se fokusirati na originalnost i autentičnost u svojim odnosima. Cijenite partnera koji će vas podstaći na lični rast i razvoj i budite spremni da eksperimentišete. Zauzete Vodolije čekaju događaji koji će donijeti povode za slavlje. Emocije su naglašene, ne ustručavajte se da ih pokažete. Kraj godine je odličan period ako planirate zajednički život, selidbu ili sklapanje braka.

RIBE

Ljubavni godišnji horoskop za Ribe za 2024. godinu naglašava osjećanja koja su potisnuta. Konačno ste spremni da se suočite sa emocijama koje ste skrivali i priznate ih sebi. Dešavanja iz 2023. godine definitivno ostavljate iza sebe i spremni ste za okretanje novog lista. Ljubav na duže staze možete da očekujete u maju mjesecu, ali važno je da radite na povjerenju i postavljate granice kako bi se osjećali sigurnije u svojim odnosima. Zauzeti, ijcenićete pažnju, saosjećanje i emocionalnu bliskost u vezi ili braku. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE