U Ulcinju pronađeno preko 200 kilograma marihuane

Autor:

Službenici granične policije Ulcinj su, spriječili krijumčarenje oko 205 kilograma marihuane iz Republike Albanije u Crnu Goru.

U Ulcinju pronađeno preko 200 kilograma marihuane Foto: Uprava policije

Postupajući shodno operativnim informacijma, službenici Stanice granične policije Ulcinj su, 16. maja 2019. godine oko 04,00 časa u mjestu Sutjel, pronašli sedam putničkih torbi u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuna, saopšteno je iz Uprave policije.

Torbe su pronađene na udaljenosti oko 130 metara od obale rijeke Bojane. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj.


Pronađena i izuzeta materija je predata službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj na dalju nadležnost.


Kako se navodi u saopštenju, ukupno je pronađeno 204,8 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana


"Policija preduzima intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koja su opojnu drogu preko rijeke Bojane prokrijumčarila u Crnu Goru. Granična policija je stupila u kontakt sa kolegama iz granične policije Republike Albanije, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti", istakli su iz UP.

Sve vijesti