Prostitutka ispričala iskustva sa političarima

Autor:

Jedna od djevojaka koja se skoro sedam godina bavi "elitnom prostitucijom" ispičala sve detalje seksualnih perverzija koje je doživjela sa političarima

Prostitutka ispričala iskustva sa političarima Foto: Mondo/Goran Sivački

 "Sjećam se dana kada je makro ugovorio sastanak sa nas nekoliko djevojka i obavijestio nas da idemo na privatno druženje sa tada jednim od najviših državnih funkcionera. U prvi mah sam se iznenadila što on koristi usluge prostitutki, budući da je u poznim godinama. Ipak, uzbuđenje je brzo potisnulo osjećaj gađenja jer mi je to bio dokaz da se, poslije samo godinu dana otkako sam u poslu, vodim kao elitna prostitutka", ispričala je "Kuriru" dvadesetpetogodišnja I. O. i objasnila da joj je, čak i poslije bezbroj muškaraca, upravo taj političar priredio najbolje seksualno iskustvo koje je imala.

Plan je, kako navodi, bio da se sa njim sastane u kući na Avali.

"Kada su me dovezli tamo, tresla sam se kao prut. Dočekao me je gospodski, pitao šta ću da pijem i poslije nešto manje od pola sata bila sam sa njim u krevetu. Mislila sam da će seks trajati kratko i da je previše mator da bih uopšte morala da se trudim, ali desilo se totalno suprotno. Taj čovjek je bio toliko dobar u krevetu i malo je reći da me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih polnih organa koje sam ikada vidjela. I poslije sedam godina bavljenja ovim poslom mogu da kažem da je to jedini klijent kom bih se vraćala iznova i kom ne bih ni naplatila seks", dodaje.

 Ona je ispričala da joj je jedan srpski ministar bio klijent, koji joj je tražio da ga "veže za krevet i da ga udara po licu i tijelu".

"Tražio bi od mene da ga grizem po leđima, a dva puta mi je doneo sado-mazo kostim. Kada sam to ispričala djevojkama koje su duže od mene u poslu, smijale su se što to smatram strašnim i rekle da me tek čekaju njegove ludosti i ludaci slični njemu. Brzo sam shvatila da su pričale istinu", objašnjava Kurirova sagovornica i otkriva da je situaciju sa fetišima doživjela i sa još jednim bivšim ministrom.

 "Jedan od onih sa kojim se i sada povremeno sastanem i dalje je aktivan na političkoj sceni, a pri svakom viđanju poklanjao mi je skupe cipele i pola dogovorenog termina zahtjevao da šetam u njima i gledao mi u noge. Svaki naš seks počeo bi tako što bi mi više od deset minuta ljubio stopala. Na početku sam se grozila toga, ali kasnije sam navikla. Često bi se hvalio da njegova supruga, koja je dvaput starija od mene, ima više od 2.000 pari cipela. Osim što je donosio cipele, taj čovjek nikada nije došao u hotel a da svakoj djevojci kojoj plaća seks ne donese parfem. Kada bi se sve završilo, on bi mi se zahvalio, rekao da se čuvam i poljubio bi me u glavu. Poslije toliko godina u ovom poslu neću pretjerati ako kažem da među političarima ima najviše perverznjaka",  zaključuje prostitutka za VIP.

Sve vijesti