Uhapšeni osumnjičeni za prebijanje Grka

Autor:

Podgoričani B.H. (17), E.H. (13), M.M. (14) i I.C. (18) uhapšeni su zbog sumnje da su 15. marta fizički napali Grka A.L. u blizini Željezničke stanice, a potom mu ukrali 400 eura.

0
A- A A+
najnovija, hapšenje, hapšenja Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

  "Sumnja se da su ova četiri lica krivično djelo razbojništvo počinila na način što su prišla A.L, državljaninu Grčke, dok se nalazio u blizini Željezničke stanice u Podgorici. Jedan od njih je, sumnja se, A.L. zagovarao tako što mu je prišao da ga navodno nešto pita na engleskom jeziku, dok su mu ostali prišli sa leđa. Njih četvorica su, kako se sumnja, potom fizički napala A.L. na način što su mu zadala više udaraca u predjelu glave, dok mu je jedan od osumnjičenih zadao i udarce kratkom metalnom šipkom. A.L. je potom pao na tle i udario glavom o kamen. Osumnjičeni su zatim od A.L, sumnja se, ukrali novac u iznosu od 400 eura koji se nalazio u njegovoj jakni, nakon čega su pobjegla", saopšteno je iz Uprave policije.

 Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedena državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo razbojništvo.

Oštećeni A.L. je transportovan u Urgentni blok KCCG radi pružanja ljekarske pomoći i zadržan je u Kliničkom centru radi saniranja povreda i praćenja stanja.

Tagovi:
Sve vijesti