Budućnost kratkih rukava: Đurić ne dolazi!

Autor:

Nekadašnji defanzivac Rudara je imao dogovoren dolazak u plavi tabor, ali se u posljednjem trenutku predomislio iz nepoznatih razloga

0
A- A A+
FK Budućnost, slavlje Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

  Pozajmica iz Čukaričkog u Budućnost je bila dogovorena, karta za dolazak u glavni grad Crne Gore mu je bila na stolu, trebao je da bude predstavljen javnosti u petak popodne, ali od tada mu se gubi svaki trag.

Defanzivac Đorđe Đurić neće pojačati Fudbalski klub Budućnost!

Navodno, 27-godišnji štoper se predomislio, a niko - pa čak ni ljudi iz Budućnosti - ne znaju šta je pravi razlog što nije došlo do saradnje. Đurić je na proljeće trebao da predstavlja stub plave odbrane, jer je dobro poznat našoj javnosti iz dresa Rudara za koji je igrao u šampionskoj sezoni 2014/15. (24 meča, dva gola), te jesenju polusezonu u u sezoni 2015/16. (16 utakmica, dva pogotka).

Međutim, Budućnost će se morati okrenuti nekim drugim opcijama, a pošto je već ranije propala mogućnost da se angažuje Miloš Bakrač, sada se pominje Dejan Boljević, koji je igrao za Mogren, Petrovac, Smederevo, Tartan Prešov, Čukarički, Nasaf, Voždovac, dok je trenutno bez kluba nakon što se rastao sa ruskim timom Luč iz Vladivostoka.

A kako saznajemo, dres Budućnosti na proljeće neće nositi ni Milan Vušurović - “plavi” su imali namjeru da vrate 23-godišnjeg Cetinjanina, ali se dvije strane nisu našle oko finansija.

Sve vijesti