"Stao" voz iz Bara, putnici blokirali magistralu!

Autor:

Voz koji saobraća iz Bara za Podgoricu, ostao je večeras nešto prije 19 časova u kvaru u Golubovcima nakon čega su iz ZPCG po oko 400 putnika poslali samo jedan autobus.

"Stao" voz iz Bara, putnici blokirali magistralu! Foto: MONDO/Dragoje Vlahović

Nezadovoljni putnici iz revolta na reagovanje ŽPCG blokirali su magistralu u Golubovcima.

Našoj redakciji dostavljene su fotografije sa lica mjesta, a čitalac koji ih je poslao ponašanje ŽPCG okarakterisao je kao neodgovorno, dodajući i to da je njihov postupak direktno ruganje putnicima i ako od istih putnika zavisi profit njihove firme.

"Pored toga što se putnici voze u raspalim vagonima, koji su izvor zaraze, sada ih pomenuta firma i na ovaj način ponižava. Ukoliko neki od njih nemaju novca za taksi ( a većina evidentno nema), moraće pješke do Podgorice", navodi se u mailu koji je dostavljen redakciji MONDO portala.

"Iz svega ovoga samo se može zaključiti da menadžment Željeznice ili ne zna da radi svoj posao ili firmu namjerno tjera u propast, jer su ovakve situacije česta pojava na crnogorskim prugama. U svakom slučaju, za ovakvo ponašanje neko mora da snosi odgovornost. Niko se njihovim vozovima, koji su u fazi raspadanja, ne vozi zato što to želi, već što ga je muka natjerala", zaključio je.
Sve vijesti