Od 1. jula primljeno 4572 zahtjeva za legalizaciju

Autor:

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada primio je od 1. jula 4572 zahtjeva za legalizaciju objekata, a od početka legalizacije 6,2 hiljade.

0
A- A A+
Podgorica Foto: Mondo/Danilo Jauković Ilustracija

  Sekretarijat odgovorno i organizovano pristupio prijemu zahtjeva i davanju informacija strankama koje su zainteresovane za legalizaciju, saopšteno je iz PG Biro-a.

“To potvrđuje činjenica da je od 1. jula primljeno i zavedeno 4572 zahtjeva, a ukupno od početka legalizacije 6,2 hiljade”, kaže se u saopštenju.

Dodaje se su zaposleni u Sekretarijatu maksimalno angažovani kako bi svi zaniteresovani građani mogli blagovremeno da predaju zahtjeve.

Oni su podsjetili da građani zahtjeve za legalizaciju mogu predati na šalteru Sekretarijata na Trgu Nezavisnosti ili u prostorijama Sekretarijata u Ulici Vuka Karadžića broj 41, u kojem je angažovan veći broj službenika čiji je jedini zadatak prijem i zavođenje zahteva za legalizaciju.

“Dio službenika Sekretarijata će tokom praznika i vikenda biti dodatno angažovano na poslovima klasifikacije i sređivanja svih primljenih zahtjeva zainteresovanih građana, dok je 16. jul posljednji dan za podnošenje zahtjeva”, navodi se u saopštenju i dodaje da se zahtjevi mogu poslati i poštom.

Iz PG Biro-a su kazali da je sve to najbolji demantij “medijske hajke pojedinih sredstava informisanja, kao i određenih političkih partija, prema zaposlenima u Sekretarijatu, koji su u najvećoj mogućoj mjeri posvećeni ovom pitanju”.

Tagovi:
Sve vijesti