Atentat na Migija Kruščića planiran sedam mjeseci!

Autor:

Automobil korišćen u atentatu na Miodraga Kruščića ukraden prošle godine u Kolašinu!

Atentat na Migija Kruščića planiran sedam mjeseci! Foto: MONDO

Golf 6, koji je koristio ubica Miodraga Migija Kruščića i registarske tablice koje su bile na tom vozilu, ukradeni su prije sedam mjeseci u Kolašinu, piše Dan.

List prenosi izjave neimenovanih sagovornika iz policije da istražitelji nastoje da utvrde ko je koristio automobil nakon krađe, pošto je ustanovljeno da prvi vlasnik automobila, kome je vozilo otuđeno, nije bezbjednosno interesantno lice.

 Automobil „golf 6“ kojim je ubica došao na mjesto zločina i pobjegao nakon likvidacije Kruščića, podsjeća Dan, zapaljen je na Ćemovskom polju. U njemu je pronađ dio pištolja iz kojeg je ubijen Kruščić.

Na automobilu i oružju, međutim, nisu pronađeni tragovi jer ih je uništila vatra. Istražitelji su, ipak, uspjeli da utvrde da je vlasnik diskoteke „Beagle“ likvidiran iz pištolja marke Glok.

Policija je, navodi Dan, juče obavila više informativnih razgovora sa bezbjednosno interesantnim licima u svim gradovima, s posebnim akcentom na članove „kavačkog klana“.

Iako Kručić nije bio poznat po kriminalnim aktivnostima njegova bliskost ssa „škaljarskim klanom“ osnov je sumnje policije i tužilaštva da je njegova likvidacija nastavak obračuna dvije kotorske kriminalne grupe, navodi podgorički dnevnik.

Sve vijesti