Policajac uhapšen zbog pištolja bez dozvole!

Autor:

Policajac Odjeljenja bezbjednosti Vesko Šćepanović uhapšen je u Podgorici nakon što mu je u automobilu pronađen pištolj bez dozvole.

0
A- A A+
Podgorica, policija, policajac, interventna, teambuilding Foto: MONDO

  Šćepanović je konrolisan na osnovu operativnih saznanja, piše Pobjeda, u trenutku kada se nalazio na bolovanju a navodno je obezbjeđiavao Podgoričanina Darka Lakovića.

Podgorički dnevnik piše da su policajci zaustavili Šćepanovića i tražili od njega da otvori automobil nakon čega je on tvrdio da vozilo nije njegovo. Njegove kolege su dobile nalog od tužioca da obave provjeru i tomprilikom pronađen je pištolj a Šćepanović priveden uz određeno zadržavanje do 72 sata, nakon čega će biti priveden sudiji za istragu, koji će se izjasniti o pritvoru.

 Pobjeda navodi da ovo nije prvi put da je kod Šćepanovića pronađen pištolj bez dozvole. List podsjeća da je prije četiri mjeseca kod njega je pronađen glok 43 sa okvirom u kom se nalazilo pet metaka. Tada je bio u društvu dvije bezbjednosno interesantne osobe, koje se, kako se sumnja, bave zelenaštvom.

Šćepanović je prilikom kontrole imao oružni list, ali je oružje nosio na javnom mjestu suprotno zakonskim propisima. Tada je iz policije saopšteno da će inicirati disciplinski postupak i predložiti suspenziju jer je oružje nosio suprotno Zakonu o oružju.

Sve vijesti