DPS: Apsolutna dominacija, hvala građanima!

Autor:

Demokratska partija socijalista pokazala je apsolutnu dominaciju na predsjedničkim izborima, na kojima je njen lider Milo Đukanović osvojio 180.274 glasova, 26 hiljada više nego svi ostali kandidati ukupno, saopštili predstavnici stranke

0
A- A A+  Iz DPS-a su kazali da je Đukanović pobijedio u 20 opština, dok je u 17 imao apsolutnu većinu, odnosno veći broj glasova od svih ostalih učesnika zajedno.

“O masovnoj podršci birača svjedoči i podatak da je u pet najvećih opština u Crnoj Gori, Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima, Đukanović odnio apsolutnu pobjedu”, navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a su dodali da veličinu pobjede dokazuje i podatak da je prednost u broju glasova, koju je Đukanović imao na izborima, veća nego zbir glasova svih drugih kandidata u opštinama Berane, Herceg Novi, Plužine i Kotor.

“Zahvaljujemo građanima Crne Gore, koji su na predsjedničkim izborima pokazali snažnu privrženost politici DPS-a i njenog lidera, Mila Đukanovića. Takva masovna podrška predstavlja i veliku odgovornost, ali i snažan zamajac našoj partiji pred predstojeće lokalne izbore u 11 opština”, zaključuje se u saopštenju.

Đukanović: Nećemo iznevjeriti očekivanja građana

TASS: Milo kao Mugabe (FOTO)

Sve vijesti