Cetinjanka obožava Mila: On je gospodar Crne Gore!

Nakon pobjede Mila Đukanovića na predsjedničkim izborima, Cetinjanka Slavka Raičević nije krila zadovoljstvo. "Pobijedio je naš vođa", kaže Slavka, a američkoj ambasadorki u Crnoj Gori obećava plac u Katunskoj nahiji!

Cetinjanka obožava Mila: On je gospodar Crne Gore! Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Još jednu pobjedu Mila Đukanovića na izborima u Crnoj Gori sinoć je iz njegovog izbornog štaba pratila Slavka Raičević sa Cetinja, jedna od najvatrenijih pristalica lidera DPS-a.

Ona je u prvim redovima oduševljeno klicala novom predsjedniku ogrnuta američkom zastavom. Ameriku kaže voli kao Crnu Goru.

"Amerika nas je uvjek podržavala i sada veliku i istinsku podršku daju gospodaru Crne Gore Milu Đukanoviću. Koliko volim Ameriku, kao i Crnu Goru, hoću da dam američkoj ambasadorki jedan veliki dio imanja gore u Katunsku nahiju. Mene su bili zbog ove zastave, pretucali me, otimali mi je, ali im nikad nisam dala da mi je ponesu. Ova je zastava baš iz Amerike", rekla je Raičevićka u razgovoru za MONDO nošena euforijom nakon pobjede Đukanovića.


"I ranije je bilo ljudi i junaka, ali malo njih je bilo kao Milo. Narod Mila istinski podržava i ne samo oni što su bogati, nego mi, mi što imamo malo manje para. Da nije Mila, što bi bilo sa Crnom Gorom“, rekla nam je Slavka koja Đukanovića podržava decenijama.

FOTOGALERIJA:

Vidno uzbuđenja, ona nije mogla da objasni šta misli da bi se desilo sa državom da Đukanović nije pobijedio, ali je ubijeđena da "to ne bi bilo dobro ni u kom slučaju".

Ona vjeruje da u ovom trenutku nema nikoga ko bi mogao da zamijeni lidera DPS-a i pita se da li su ostali predsjednički kandidati izabrani "namjerno" jer prema njenom mišljenju, iako su školovani, nemaju "šlifa" za vođenje države.


Među ostalim kandidatima gospođi Raičević se najviše dopala kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović, ali su se, kako kaže, mimoišli oko situacije koju je nazvala „Milo - Ranko“.

„Ranko se obrukao, naš je, Katunjanin iz Crne Gore. Nije trebao ovako sa Milom da postupi, jer mu je Milo dao sve. Znate kako je kad se nekome da sve, pa mu se da i povjerenje i čast i vlast, sve mu se da, a on ovako postupi. To mu ne valja“, kaže Slavka i dodaje da joj situacija oko mimoliženja Krivokapića i Đukanovića u političkim stavovima još teže pada jer je lider SDP-a Katunjanin.


"Da je u pitanju neko sa sjevera, lakše mi bilo.Ovako ispadoše ovi sa sjevera bolji nego mi iz Katuske nahije, to mi je muka“, zaključila je Slavka Raičević uz obećanje da ćemo se na istom mjestu sresti i 27. maja kada se u Podgorici budu održavali lokalni izbori, a na kojima će kako vjeruje, još jednom pobijediti DPS.

Razgovor sa Slavkom možete poslušati ovdje:

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević i Gordana Bojanić

Sve vijesti